Ultimate Briefcase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Ultimate Briefcase bağımlılık yapıcı bir beceri oyunudur

Ultimate Briefcase sahip olduğu retro tarzı oldukça eğlenceli bir oynanışla birleştiren, boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ultimate Briefcase'de ilginç bir kıyamet senaryosuna tanık oluyoruz. Dünyanın etrafı bir gün aniden dev savaş gemileri tarafından kuşatılıyor. Bu gemiler sahip oldukları lazer silahları ve bombaları ile şehirlere saldırmaya başlıyorlar. İnsanlar panik içinde etrafta koştururken biz bu saldırının arkasındaki sırrı çözmeye çalışan bir kahramanın yerine geçiyoruz.

Ultimate Briefcase'de olayların arkasındaki sır gizemli bir evrak çantası içinde saklı olduğu için oyun boyunca bu evrak çantasına ulaşmaya çalışıyoruz. Fakat bu işi gerçekleştirebilmek için istilacıların ateşinden kaçmamız gerekiyor. Ekranda kahramanımızı sağa ve sola yönlendirerek bombalardan ve lazer saldırılarından kaçıyoruz. Farklı mekanlar, farklı kahramanlar oyunca ilerledikçe karşımıza çıkmakta.

Ultimate Briefcase basit bir şekilde oynanabiliyor ve kısa sürede bir bağımlılığa dönüşebiliyor.

Can Erdil Şentürk

Ultimate Briefcase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
48.5 MB DOSYA BOYUTU

Ultimate Briefcase mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu

Ultimate Briefcase kısa süre içerisinde bağımlılığa dönüşebilen ve heyecan dolu bir oynanış sunan bir mobil beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ultimate Briefcase'de bir kıyamet günü senaryosunda başroldeyiz. Oyundaki olaylar garip savaş gemilerinin dünyayı kuşatmasıyla başlıyor. Bu gemiler silahlarını şehirlerin üzerine doğrultuyorlar ve bombardımana başlayarak insanlara zor anlar yaşatıyorlar. Bütün bu kaosun arkasındaki sır perdesi ise gizemli bir evrak çantasında saklanıyor. Biz de oyun boyunca bu evrak çantasını ele geçirmeye çalışan bir kahramanı yönetiyoruz ve heyecan dolu bir serüvene başlıyoruz. 

Ultimate Briefcase'de temel amacımız düşmanlarımız yukarıdan bize bombalar ve lazerler yağdırırken bu ateşten kaçarak en uzun süre hayatta kalmak. Bir yandan da ortaya çıkanb mücevherleri toplayarak puanımızı artırabiliyoruz. Oyun boyunca farklı mekanlar ve kahramanlar bizi bekliyor.

Ultimate Briefcase'in retro tarzdaki grafikleri ve müzikleri tatmin edici bir kalite sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultimate Disc

    Sürükleyici bir spor oyunu
  • Truck Simulator Ultimate APK

    Truck Simulator Ultimate APK harika grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip kamyon simülatörü temelinde geliştirilen bir tür simülasyon oyunu.
  • Ultimate Car Driving Classics APK

    Ultimate Car Driving Classics APK, klasik arabaları sürdüğünüz mobil araba yarışı oyunu. Klasik araba tutkunlarına özel Android oyunu hala en iyiler arasında.
  • Screenshot Ultimate

    Screenshot Ultimate, Android cihazlarınız üzerinde ekran görüntüsü alabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.
  • Ultimate Combat Fighting

    Ultimate Combat Fighting eğlenceli bir dövüş oyunudur
  • Ultimate Monster 2016

    Ultimate Monster 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar oyunudur
  • Ultimate Ninja Blazing

    Ultimate Ninja Blazing, popüler animelerden sahneler sunan ninja oyunu.
  • Ultimate Ocean Predator 2016

    Ultimate Ocean Predator 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur