Ultimate Combat Fighting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,829 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Ultimate Combat Fighting eğlenceli bir dövüş oyunudur

Ultimate Combat Fighting oldukça eğlenceli bir oynanış sunan ve Android tablet ve telefonlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur.

Ultimate Combat Fighting oldukça derin bir oynanış yapısına sahiptir. Oyunda birçok farklı dövüşçü yer alıyor ve her dövüşçünün kendine özel hareketleri yer almakta. Dövüşçülerin özel hareketlerini gerçekleştirebilmek için parmağımızla ekranda belirli şekiller çizmemiz gerekmekte. Oyunun bu yapısı sayesinde Ultimate Combat Fighting oldukça akıcı ve eğlenceli bir şekilde oynanabiliyor.

Ultimate Combat Fighting'de karate, kung-fu, tekvando ve boks gibi farklı dövüş stillerine sahip karakterler yer alıyor. Bu karakterlerin özel hareketlerini öğrenmek ve oyunda ustalaşmak zaman alıyor; fakat genel olarak oyunun bu anlamda çok zor olduğu söylenemez. Ultimate Combat Fighting'de temel amacımız kara kuşağa giden yolda karşımıza çıkan bütün rakiplerimii yenmek ve en güçlü dövüşçü olmak. Oyunda ilerledikçe yeni hareketleri keşfedebiliyoruz ve öğrenebiliyoruz. Ücretsiz olarak oynayabildiğiniz oyun birçok farklı mekanda rakiplerimizle dövüşmemize olanak sağlıyor.

Eğer Street Fighter veya Tekken gibi dövüş oyunlarına alışıksanız ya da tamamen yeni bir dövüş oyunu denemek istiyorsanız Ultimate Combat Fighting güzel bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Ultimate Combat Fighting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
801 TOPLAM İNDİRME
23.7 MB DOSYA BOYUTU

Ultimate Combat Fighting bol aksiyon sunan bir dövüş oyunudur

Eğer Street Fighter ve Tekken tarzı klasik dövüş oyunlarını seviyorsanız, Ultimate Combat Fighting sizi oldukça eğlendirecek bir dövüş oyunu seçeneği olacaktır.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad mobil cihazlarda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Ultimate Combat Fighting bize kahramanımızı seçerek bütün dövüş yeteneklerimizi sergileyebilme imkanı veriyor. Oyunda temel amacımız karakterimizle karate, tekvando, boks ve kung-fu gibi birçok farklı dövüş tekniğine sahip rakiple karşılaşarak yenmek ve kara kuşağı elde ederek en güçlü dövüşçü olduğumuzu kanıtlamak. Kara kuşağa giden bu yolda birçok yeni hareketi öğrenerek karakterimizi daha da geliştirebilmemiz mümkün.

Ultimate Combat Fighting farklı ve yaratıcı bir oyun yapısına sahip. Oyundaki özel hareketleri gerçekleştirebilmemiz için parmağımız ile ekranda belirli şekiller çizmemiz gerkiyor. Ultimate Combat Fighting yer alan farklı karakterlerin her birinin kendine özel hareketlere sahip olması oyunu oynanması kolay, ustalaşılması zor bir oyun haline getiriyor.

Ultimate Combat Fighting'de rakiplerimizle birçok farklı mekanda dövüşebilmekteyiz. Eğer iOS işletim sistemine sahip cihazınızda güzel vakit geçirmek istiyorsanız Ultimate Combat Fighting oldukça doğru bir seçim olacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultimate Robot Fighting

    Ultimate Robot Fighting, dövüş oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor.
  • Real Wrestling Stars Ultimate Fighting 2019

    Gerçekçi döğüşlere katılacağız.
  • Mutant Fighting Cup 2

    Mutant Fighting Cup 2 ile kendi mutantını geliştirerek aksiyon dolu savaşların içerisine atıl.
  • Ironkill: Robot Fighting Game

    Ironkill: Robot Fighting Game karşımıza aksiyon dolu bir robot dövüşü oyunu olarak çıkıyor.
  • Mutant Fighting Arena

    Mutant Fighting Arena, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve çeşitli mutant karakterlerle sıra bazlı olarak hamle yapabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Kung Fu Do Fighting

    Kung Fu Do Fighting ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Fighting Tiger

    Fighting Tiger, Android mobil cihaz sahibi kullanıcıların oynayabileceği ücretsiz bir dövüş oyunu.
  • Spider Fighting: Hero Game APK

    Spider Fighting: Hero Game APK'da, şehirdeki suçlulara karşı mücadele verin ve örümcek adam olarak binaların arasında gezinin.