Ultra PDF Merger

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15,288 TOPLAM İNDİRME
1.32 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda hızlı ve ücretsiz bir şekilde PDF birleştirme işlemi yapmak için kullanabileceğiniz kaliteli bir uygulama.

Ultra PDF Merger programı, bilgisayarınızda bulunan PDF dosyalarını tek bir dosya içerisine toplamak için kullanabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay programlar arasında yer alıyor. Sahip olduğu basit arayüz ile tüm kullanıcılara hitap etmesinin yanında, taşınabilir bir uygulama olduğu için elinizdeki USB disklerden bir tanesine atarak istediğiniz yere taşıyabilir ve başka bilgisayarlarda da kurulum yapmadan kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sürükle bırak desteğine sahip olması sayesinde her defasında Windows Gezgini'ni kullanmanıza gerek bırakmıyor ve böylece dosyalarınızı direkt klasörlerinizden tutarak programın arayüzüne ekleyebiliyorsunuz. PDF birleştirme işlemini gerçekleştirebilmek için, elinizdeki dosyaları arayüz listesine ekledikten sonra sıralamalarını değiştirebilirsiniz. Böylece son PDF içerisinde dosyalarınız istediğiniz sayfa sırasına göre sıralanacaklardır.

Bunun yanında, eklediğiniz her bir PDF dosyası için başlangıç ve bitiş sayfaları belirleyebilir, dilerseniz eklediğiniz dökümanları listeden anında kaldırabilirsiniz. Daha sonra dosyaları birleştirmek istediğinizde ise hangi klasöre kaydedileceğini ve dosya adını belirlemeniz gerekiyor.

Oldukça hızlı çalışan ve kurulmadığı için bilgisayarınızın kayıt defterinde herhangi bir iz bırakmayan program, aynı zamanda sistem kaynaklarını da oldukça verimli bir şekilde kullanarak performanstan ödün vermenize gerek bırakmıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Weeny Free PDF Merger

    Bilgisayarınızda yüklü olan küçük boyutlu ve birbiri ile bağlantılı PDF dosyalarınızı tek bir dosya haline getirmenize olanak sağlayan PDF birleştirme programıdır.
  • PDF Splitter and Merger Free

    PDF dökümanlarınızı birleştirmek ve bölmek isterseniz kolay kullanımlı bu PDF bölme ve birleştirme programını kullanabilirsiniz.
  • Ultra PDF Tool

    Ultra PDF Tool kullanışlı bir PDF yaratma/düzenleme programıdır.
  • Folder Merger

    Folder Merger, birden fazla klasörü tek bir klasör altında birleştirebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Drawboard PDF

    Drawboard PDF, ücretsiz PDF okuyucu, PDF düzenleme, PDF imzalama programı.
  • Soda PDF

    Soda PDF, Adobe Acrobat Reader'a en iyi alternatif PDF programıdır.
  • WorkinTool PDF Converter

    WorkinTool PDF Converter, ücretsiz PDF dönüştürücü program. PDF dönüştürme aracı, Word, Excel, PP, Html formatları arasında çeviri ve fazlasını yapıyor.
  • Ashampoo PDF Pro 2

    Ashampoo PDF Pro 2: PDF'ler oluşturmak, birleştirmek, dönüştürmek ve düzenlemek için en iyi editör