Unda

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Unda uygulaması ile arkadaşlarınızla video mesaj gönderebilirsiniz.

Unda, Android akıllı telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz eğlenceli, hızlı ve ücretsiz video mesajlaşma uygulamasıdır. Kullanımı oldukça basit olan uygulama ile hazırladığınız video mesajları anında bir arkadaşınıza veya gruptaki kişilere gönderebilirsiniz.

3G, 4G ve WiFi bağlantılarını destekleyen video mesajlaşma uygulaması Unda, sevdiğiniz kişilerle etkileşime girmenin en eğlenceli yolu. Rehberinizdeki ve Facebook hesabınızdaki kişileri otomatik olarak tespit ederek tüm arkadaşlarınızı bünyesine katan uygulama ile sınırsız sayıda eğlenceli video mesajlar hazırlayabilir ve hızlıca gönderebilirsiniz.

Mesajlaşma uygulamaları kadar hızlı çalışan Unda, herkesin rahatlıkla kullanabileceği basitlikte tasarlanmış arayüz ile gelmektedir. Tek dokunuşla video mesaj hazırlama ekranına gelebilir, arkadaşlarınıza ve gruplarınıza göz atabilir, en çok iletişimde olduğunuz arkadaşlarınızı görebilirsiniz.

Unda Android Özellikleri:

  • Sınırsız sayıda video mesaj gönderin.
  • Birebir ve grup video mesajlaşmaları gerçekleştirin.
  • Facebook arkadaşlarınız ve rehberinizdeki kişilerle mesajlaşın.
  • Push bildirimlerle yeni video mesajlarından anında haberdar olun.
Erkan Calp

Unda

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Unda, kullanımı basit ve ücretsiz video mesaj hazırlama ve gönderme uygulamasıdır.

Unda, hızlıca video mesajlar hazırlayabileceğiniz ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz ücretsiz bir mobil uygulamadır. Tamamen ücretsiz sunulan uygulama ile video mesajlarınızı animasyonlu çıkartmalar, fitreler ve GIF’ler ile süsleyebilirsiniz.

iPhone ve iPad’inizin ön kamerasını kullanan Unda ile hazırladığınız video mesajları Facebook arkadaşlarınızla ve rehberinizdeki kişilerle veya sosyal ağlarda anında paylaşabilirsiniz. Birebir veya aynı anda 8 kişiye video mesajlarınızı gönderebilirsiniz. Benzersiz Unda kimliğinizi arkadaşlarınızla paylaşarak, arkadaşlarınızın sizi kolaylıkla bulmasını sağlayabilir, dilerseniz arkadaşlarınıza davetiye göndererek Unda uygulaması ile tanışmalarını sağlayabilirsiniz.

Uygulamanın iOS sürümü filtre ve animasyonlu sticker ekleme, GIF oluşturma gibi ekstra seçenekler sunmaktadır. Video mesaj hazırlamak üzere kamera karşısına geçtiğinizde uygulama bunu otomatik olarak algılamaktadır. Çekim anında hareketlerinizi takip eden uygulama bu sayede animasyonlu çıkartmaları yüz çevrenize başarılı bir şekilde yansıtabilmektedir. Uygulama ayrıca çevrimiçi ortamda seçtiğiniz GIF’lerden de video mesaj hazırlama seçeneği sunmaktadır. Seçtiğiniz GIF’i istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

Sevdiklerinizle eğlenceli mesajlar göndermenize imkan tanıyan Unda, tüm iPhone modellerini ve bağlantı şekillerini desteklemektedir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.