Under Fire: Invasion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

Under Fire: Invasion, galaksiyi keşfedip uzayda kendi kampınızı kuracağınız eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir Android strateji oyunu.

Under Fire: Invasion, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve heyecanlı bir strateji oyunu.

Uzayda geçecek olan oyunda kendi koloninizi kurup büyümeye çalışmak ilk amacınız olmalı. Sonrasında ise kendi özel kahramanınızı seçerek size karşı saldırı yapan baskıncılara karşı koloninizi korumanız gerekiyor.

Galakside yer alan yıldız haritasının tamamını keşfetmeniz gereken oyunda yapacağınız savaş sahneleri gerçekten heyecanlanmanızı sağlayacak. Özel kahramanınız ve diğer askerleriniz sayesinde rakiplerinize saldırarak onların kolonilerini talan edebiliyorsunuz.

Düşmanların size karşı yaptığı saldırılarda ise uzay koloninizi başarıyla savunmanız gerekiyor. Yoksa onlarda sizin köyünüzü talan edebiliyor.

Oynadıkça daha da seveceğiniz bir oynanışa sahip olan Under Fire: Invasion, Android dışında iOS versiyona da sahip.

Size verilen görevler, dinamik savaş sahneleri, değişik canavarlar, kaliteli grafikler, galaksi keşfetme ve uzay kolonisi kurma anahtar kelimelerinin tamamını içren oyunu hemen Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kendi kolonizi geliştirmeye başlayın.

Not: Oyun 650 MB olduğu için mobil internet yerine WiFi internet bağlantısı ile indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Under Fire: Invasion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Under Fire: Invasion, uay ve strateji oyunu seven iPhone ve iPad sahipleri için geliştirilen ücretsiz bir iOS oyunu.

Under Fire: Invasion, iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların ücretsiz olarak oynayabileceği en iyi iOS strateji oyunlarından bir tanesi.

Gelişmiş grafikleri ve bağımlılık yapan oynanışı ile strateji oyunu severlerin kalbinde taht kuran Under Fire: Invasion, kendi uzay koloninizi kurarak galaksiyi keşfetme konusuna dayalı olarak geliştirilen bir oyun.

Tabi siz kendi koloninizi kurup geliştirirken düşmanlarınızda uyumuyor ve onlarda gelişiyor. Zaman zaman size saldıracak olan düşmanlarınıza karşı koloninizi başarılı bir şekilde savunmanız gerekiyor. Ayrıca alacağınız saldırılar dışında sizde düşmanlarınıza saldırabiliyorsunuz. Üstelik bu saldırılarda seçmiş olduğunuz özel kahramanı da kullanarak rakiplerinizi yok etmeniz mümkün.

Sahip olduğunuz uzay kampını sürekli büyütüp geliştirmeniz gereken oyunda sıkılacağınızı hiç düşünmüyorum. Belirli bir süre sonunda bitirebileceğiniz bir oyun olmadığı için Under Fire: Invasion ile uzun süre keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Canlı savaş dinamikleri, kolay kontrol mekanizması, kalitlei grafikleri ve bağımlılık yapan oynanışı ile beğeni kazanan Under Fire: Invasion oyununu denemek isterseniz hemen ücretsiz olarak iPhone ve iPad'lerinize indirebilmeniz mümkün.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Invasion: Modern Empire

    Invasion: Modern Empire, detaylı görsellere sahip gerçek zamanlı strateji oyunu.
  • Tower Defense: Invasion

    Tower Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Castle Defense: Invasion

    Castle Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Fortress Under Siege

    Fortress Under Siege, Android için geliştirilmiş bir orta çağ kule savunma oyunudur.
  • Fire Emblem Heroes

    Fire Emblem Heroes, Nintendo'nun Android platformuna ücretsiz çıkardığı strateji rpg oyunu.
  • Game of War - Fire Age

    MMO Strateji oyunlarının izinden giden Game of War - Fire Age, detaylı yapısı ve uluslararası oyun arkadaşlarına uygun dil çevirileriyle dikkat çekiyor.
  • Fortress Under Siege HD

    Onlarca farklı kaleyi fethetmek için türlü stratejiler geliştireceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.
  • Galaxy on Fire

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.