Unhand Me

x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Unhand Me, iPhone veya iPad'inizi birileri haberiniz olmadan kurcalamaya kalktığında Apple Watch'unuza bildirim yolluyor.

Unhand Me, iPhone veya iPad’inizi birileri haberiniz olmadan kurcalamaya kalktığında Apple Watch’unuza anlık olarak bildiren bir uygulama.

Çantanızda bıraktığınız veya evinizin bir köşesinde duran telefonunuz hareket ettirildiğinde saatinizden anında görmek isterseniz Unhand Me uygulaması şu anda App Store’da bulabileceğiniz tek yardımcı uygulama. Uygulama üzerinden tek dokunuşla iOS cihazınızı ekleyip koruma modunu etkinleştirdikten sonra ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor. Telefonunuz veya tabletiniz siz uyurken veya erişemediğiniz başka durumda arkadaşınız veya eşiniz tarafından kurcalanmaya başlarsa Apple Watch’unuza iOS cihazınızın elde tutulduğuna dair bildirim mesajı geliyor.

Tabii ki bunu iPhone’umu Bul uygulamasıyla karıştırmamak gerek. iPhone’umu Bul ile iPhone’unuzu uzaktan kontrol etme şansına sahipsiniz ve çalındığı veya kaybolduğu durumda iş gören bir işlev. Zaten uygulamanın geliştiricileri iPhone’umu Bul’u kesinlikle açmanızı tavsiye ediyor. Unhand Me sadece telefonunuzu kurcalamaya meraklı gözlerden haberdar olmanız için yapılmış bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hassle Me!

    Hassle Me, bir çok özelliğe sahip ve kullanımı kolay bir iOS hatırlatma uygulamasıdır.
  • Alarm Clock for Me

    Alarm Clock for Me uygulaması rahat uyuyup uyanabilmeniz için gelişmiş özellikler sunuyor.
  • Scary Booth Me

    Scary Booth Me, korkunç fotoğraflar hazırlamanıza yardımcı olan ücretsiz bir iOS uygulaması.
  • Color Me!!! Summer

    Color Me!!! Summer, 2 - 6 yaş arasındaki çocuklarınız için en iyi boyama kitabı uygulamarından biri olarak iPhone ve iPad'iniz ile yükleyerek çocuklarınızın eğitimine yardımcı olabilirsiniz.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir speech to text uygulamasıdır
  • WinZip

    WinZip'in iOS sürümü ile mobil cihazınızda arşiv dosyalarını açabilirsiniz
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.