Universe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
112 MB DOSYA BOYUTU

Saniyeler içerisinde web sitesi oluşturun.

iOS cihazları üzerinden kolay bir şekilde web sitesi oluşturmayı sağlayan Universe, basit arayüzü ve temel özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Blog, kişisel gelişim, iş, etkinlik ve daha pek çok konuda site oluşturabileceğiniz Universe'de tasarımınızı özelleştirebilir ve kendi zevkini kolayca yansıtabilirsiniz.

Apple tarafından onaylanmış bir uygulama olan Universe, yalnızca beş dakika içerisinde site oluşturabildiğini iddia ediyor. Ancak bu beş dakikada oluşturduğunuz web sitesini güncellemek, yeni şeyler eklemek ve temasını düzeltmek tamamen size kalmış durumda. Yani tamamen kullanıcı odaklı çalışan uygulamanın aynı zamanda açık kaynak kodlu olduğu ifade ediliyor. Eğer kodlama bilginiz varsa sitenizin arkaplanını kodlayarak da yapabilirsiniz.

Bunların dışında 'sürükle bırak' sistemiyle kodlamayı birleştiren ilk uygulama olduklarını dile getiren Universe, her kesimde kullanıcıya hitap ediyor. Bu anlamda web sitesine meraklı olan kişileri sevindirecek bir uygulama olan Universe, normalde site için ücret istemiyor. Ancak kendinize özel alan veya ek paketler kullanmak isterseniz belirli ücretleri gözden çıkarmanız gerektiğini belirteyim.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Appy Couple

    Appy Couple, evlenecek çiftlerin düğünlerine özel bir web sitesi oluşturmasını sağlayan yararlı ve kullanışlı bir iOS uygulaması.
  • Jimdo

    Jimdo ile web sitesi yapmış olanlar iPhone ve iPad için hazırlanan bu uygulamayı kullanarak web sitelerini düzenleyebilirler.
  • Adobe Edge Inspect

    Hazırladığınız web tasarımlarını diğer cihazlarınızda kolayca test etmenize olanak veren Adobe uygulaması.
  • Weebly

    Weebly uygulamasıyla mobil cihazlarınızdan web sitenizi tasarlayabilirsiniz.
  • McAfee True Key

    McAfee True Key ile web sitesi ve uygulamalardaki parolalarınızı kolayca yönetebilirsiniz.
  • Adobe Proto

    Wireframe adı verilen taslak tasarımları hazırlamak için geliştirilen Adobe Proto tablet üzerinden web sitesi ve mobil uygulamanızın ön hazırlığını yapabilirsiniz.
  • Paper

    Kendi hikayenizi oluşturmanızı, çizimlerinizi tek bir ekranda düzenlemek, hazırlamak ve digital kitap olarak elinizin altında tutmanızı sağlayan popüler çizim uygulamasıdır.