UnnyWorld

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

UnnyWorld online olarak oynayabileceğiniz PvP tabanlı bir MOBA oyunudur

UnnyWorld kenhdine has oyun dinamikleriyle ilginç ve bir o kadar da eğlenceli oyun deneyimi yaşatan bir MOBA oyunu olarak özetlenebilir.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan UnnyWorld'de oyuncular kendi gezegenlerini inşa ederek savaşmaktalar. Her oyuncu, küçük bir gezegen şeklindeki küresel haritada öncelikle kalesini inşa ediyor ve bu kalesini çeşitli kuleler ve canavarlarla savunmaya çalışıyor. Savaş başladığında ise kahramanlarımızı kontrol ederek bir yandan kalemizin düşmemesi için, bir yandan da rakip takımın kalesini ele geçirmek için mücadele ediyoruz.

UnnyWorld'deki 3'e 3 arena savaşlarında altın kazanabiliyor ve bu altınları kahramanlarımızı geliştirmek için kullanabiliyoruz. Ayrıca kalemizi, savunma kulelerimizi geliştirebiliyor ve canavarlar kiralayarak ek koruma sahibi olabiliyoruz. Yani UnnyWorld derin taktiksel bir yapıya sahip.

UnnyWorld'ün en ilginç yönü ise oyundaki büyüleri ekranda çizerek yapabiliyor oluşunuz. Belli hareketleri ekranda çizdiğinizde özel saldırıları gerçekleştirebilmektesiniz.

UnnyWorld eski bilgisayarlarınızda bile rahatça çalışabilecek düşük sistem gereksinimli bir oyun. UnnyWorld'ün minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 800 MHz x86 altyapısına sahip işlemci

- 512 MB RAM

- 64 MB video belleğe sahip DirectX uyumlu ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 500 MB boş depolama alanı

- İnternet bağlantısı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme


Can Erdil Şentürk

UnnyWorld

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

UnnyWorld, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

UnnyWorld, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gerçek zamanlı savaşların ve harika mücadelelerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor.

Birbirinden farklı kahramanların yer aldığı bir rol yapma oyunu olan UnnyWorld, arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz ve zaman geçirebileceğiniz harika bir oyundur. Farklı birimlerin ve silahların yer aldığı oyunda gelişmiş bir kontrol sistemiyle karakterinizi kontrol ediyor ve düşmanlarınızı ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Korkunç canavarların da yer aldığı oyunda takımınızla birlikte mücadele ediyorsunuz. Kendi gezegeninizi inşa edip harika bir savaş deneyimi yaşayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Eşsiz karakterlerin ve özel güçlerin yer aldığı oyunda arena savaşlarına dahil olabiliyorsunuz. Farklı ödüllerin de yer aldığı UnnyWorld oyununu mutlaka denemelisiniz.

UnnyWorld Özellikleri

  • Gelişmiş kontrol sistemi
  • 6 eşsiz karakter
  • Arena savaşları
  • Ödül sistemi
  • Korkunç canavarlar
  • Yüksek çözünürlüklü grafikler

UnnyWorld oyununu Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

UnnyWorld

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

UnnyWorld, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

UnnyWorld, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunudur. Harika mücadelelerin ve gerçek zamanlı savaşların yer aldığı oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkan UnnyWorld, arkadaşlarınızla mücadelelere giriştiğiniz bir oyundur. Farklı birimlerin ve silahların yer aldığı oyunda gücünüzü ortaya koyuyorsunuz. Kendi gezegeninizi inşa edebildiğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eşsiz karakterlerin ve özel güçlerin de yer aldığı oyunda yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Kendi takımınızı da kurabildiğiniz oyunda farklı ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz. Korkunç canavarların yer aldığı UnnyWorld oyununu mutlaka denemelisiniz. Gelişmiş kontrol sistemine sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor.

UnnyWorld Özellikleri

  • Gelişmiş kontrol sistemi
  • 6 eşsiz karakter
  • Arena savaşları
  • Ödül sistemi
  • Korkunç canavarlar
  • Yüksek çözünürlüklü grafikler

UnnyWorld oyununu iOS  cihazlarınızda ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Hades

    Hades Steam'de! 2020'nin en iyi PC oyunları arasında gösterilen Hades, Supergiant Games imzalı aksiyon rpg oyunu.
  • Ronin: Two Souls

    Ronin: Two Souls, oyuncuların Samuray olarak bulunduğu Türk yapımı aksiyon rpg oyunu. Ronin: Two Souls, Steam'de!
  • Clockwork Revolution

    Clockwork Revolution oldukça ilginç ve farklı bir oyun. Steampunk estetiğini kullanan bu oyunda zamanı dilediğimiz gibi yönetebiliyoruz.
  • Immortals Fenyx Rising

    Aksiyon ve macera oyunları arasında yer alan Immortals Fenyx Rising gizemli bir dünyayı karşımıza çıkardı.
  • Brutal Legend

    Aksiyon ve macera yüklü yapısı ile oyuncuların beğenisini kazanan Brutal Legend, sürükleyici anlara ev sahipliği yapıyor.