Unseen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
270 TOPLAM İNDİRME

Unseen uygulaması, WhatsApp'ta son görülmenizi değiştirmeden mesajlarınızı okumanızı sağlıyor.

Unseen uygulamasıyla Android cihazlarınızdaki mesajlaşma uygulamalarından gelen mesajları anonim olarak okuyabilmeniz mümkün.

Arkadaşlarınızdan, sevgilinizden veya herhangi birinden gelen mesajları çevrimiçi olmadan okumak istiyorsanız, birçok farklı yöntem kullanabilirsiniz. Ancak, bu yöntemler oldukça zahmetli olduğundan işinizi kolaylaştıracak bir uygulama olan Unseen’den bahsedelim. WhatsApp, Facebook Messenger ve Viber gibi anlık mesajlaşma uygulamalarından gelen mesajları karşı tarafın haberi olmadan okuyabileceğiniz uygulamanın çalışma mantığı oldukça basit.

Yukarıda bahsettiğimiz anlık mesajlaşma uygulamalarına giriş yaptıysanız, bu uygulamalardan gelen mesajları Unseen uygulamasında çevrimiçi olmadan okuyabiliyorsunuz. Facebook Messenger’dan gelen mesajlar mavi renkte, WhatsApp mesajları yeşil renkte ve Viber mesajları ise mor renkteki bildirimlerle size geliyor ve bu sayede siz de hangi uygulamadan mesaj geldiğini kolayca tespit ediyorsunuz. Yeni gelen mesajlar ekranınızda yüzen bir baloncuk şekilde ulaşıyor ve dilediğiniz gibi okuyabiliyorsunuz. Mesajlara cevap vermek istediğinizde ise ilgili uygulamanın logosuna tıklayarak çevrimiçi olmanız gerekiyor. Eğer siz de, rahatsız edilmek istemiyor ve mesajları gizli bir şekilde okumak istiyorsanız Unseen uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır