Up Hill Racing: Hill Climb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
905 TOPLAM İNDİRME

Up Hill Racing: Hill Climb engebeli arazilerde uzağa gitmeye çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunudur.

Up Hill Racing: Hill Climb Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilecğeiniz eğlenceli bir araba sürme oyunudur. Oyunda çeşitli araçlarla bize verilen haritada en uzağa gitmeyi amaçlıyoruz.

Oyunun en keyifli yanlarından birisi de çok sayıda araca sahip olması. Spor arabadan scooter’a, polis arabasından tanka kadar çok sayıda araç var. Dilediğinizi seçip oyuna başlayabilirsiniz. Bu tarz bir oyundan beklendiği gibi Up Hill Racing: Hill Climb’da da birçok upgrade seçeneği mevcut. Bu upgrade seçenekleri ile araçlarımızı güçlendirebilir ve daha uzağa gitmek için ihtyiacımız olan güce kavuşabiliriz. Motor, süspansiyon, çekiş sistemi upgrade edebileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor.

Oyunda tekli modundan başka bir de multiplayer oyun modu bulunuyor. Bu modda arkadaşlarınızla mücadele edebilirsiniz. Hatta Facebook arkadaşlarınızı bile davet edip beraber mücadele edebilirsiniz.

Engebeli arazide en uzağa gitmeye çalıştığımız bu oyun beceri oyunlarıdan hoşlananlara hitap ediyor.

Emircan Erdoğan

Up Hill Racing: Hill Climb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Up Hill Racing: Hill Climb, Windows Phone cihazınızda Facebook arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz farklı bir yarış oyunu.

Up Hill Racing: Hill Climb, canavar kamyon, jeep, otobüs, tank gibi farklı araçlarla engebeli arazide sürüş deneyimi yaşatan eğlence dozu yüksek bir yarış oyunu. Windows Phone cihazınıza ücretsiz indirebildiğiniz ufak boyutlu yarış oyununda internete bağlanarak arkadaşlarınızla birlikte kapışma şansına da sahipsiniz.

Engebeli arazide yarış oyunlarının atası olarak gösterilen Hill Climb Racing’in araç çeşitlerini yetersiz buluyorsanız yönebileceğinizi düşündüğüm Up Hill Racing: Hill Climb oyununda yine girintili çıkıntılı yollarda tepe taklak gelmeden yarışma zorluğu çekiyorsunuz. Yolun zorluğu yetmezmiş gibi aniden bitmeye programlanmış benzinle de sınava tabi tutuluyorsunuz.

Göze hoş gelen görsellerin tercih edildiği oyunda yarış sonundaki performansınıza bağlı seçebileceğiniz çok sayıda araç var. Formula 1 aracı, canavar kamyon, çift katlı yolcu otobüsü, scooter ücretsiz olarak açılabilen araçlar arasında. Bu araçların parçalarını (motor, süspansiyon, gaz gücü, lastik vs.) tahmin edeceğiniz üzere yükseltme imkanınız var. Aracınızın performansına katkı sağlayan bu yükseltmeleri de yarış sonunda kazandığınız altınlarla açabiliyorsunuz.

Tek başınıza, herhangi bir kişiye karşı veya Facebook arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz farklı bir yarış oyunu arıyorsanız Up Hill Racing: Hill Climb’a kesinlikle bir göz atın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hill Climb Racing APK

    Hill Climb Racing APK'da, yokuş yukarı aracınızla tırmanın ve en uzağa sürmek için mücadele edin.
  • Hill Climb Racing 2 APK

    Serinin ikinci oyunu Hill Climb Racing 2 APK, çevrimiçi bir şekilde dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla yarışmanıza olanak tanıyor.
  • Hill Climb Truck Racing : 2

    Hill Climb Truck Racing: 2 aksiyon dozu yüksek eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Post Hill Climb Truck Racing

    Post Hill Climb Truck Racing, tırınızdaki yüke hasar vermeden götürmeniz gereken yere taşıyarak para akzanarak tırınızı geliştirebileceğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.
  • The Zombie Race

    The Zombie Race, Hill Climb Racing oynanışı sunan zombili yarış oyunu.
  • Evil Mudu

    Evil Mudu, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan Hill Climb Racing benzeri yarış oyunu.
  • Winter Hill Climb Truck Racing

    Winter Hill Climb Truck Racing'te kamyonumuza ve traktörümüze yüklenen yükleri varış noktasına ulaştırmaya çalışıyoruz.
  • Ride to hill: Offroad Hill Climb

    F-Game Studio tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara sunulan Ride to hill: Offroad Hill Climb, offroad tarzında birbirinden eğlenceli yarışları bize sunmaktadır.