Uplay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
51,115 TOPLAM İNDİRME
72.66 MB DOSYA BOYUTU

Uplay, Ubisoft tarafından geliştirilen ve Ubisoft oyunlarını dijital ortamda oyuncularla buluşturan oyun servisidir.

Uplay, popüler oyun geliştiricisi ve dağıtımcısı Ubisoft'un kendi oyunlarını oyunseverlerle dijital ortamda buluşturduğu ücretsiz bir oyun platformudur. Ubisoft imzalı oyunların merkezi olarak görülen ve dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyunsevere ev sahipliği yapan Uplay, ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor. İngilizce olarak kullanılabilen başarılı uygulama, Ubisoft oyunlarına ulaşmak için en kolay yollardan bir tanesi olarak görülüyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar hem oyunlar hakkında gelişmelere hem de güncellemelere anında ulaşabilecek, eğlenceli oyunlar ile keyifli zaman geçirebilecekler. 

Dünyanın en büyük oyun geliştirici firmalarından bir tanesi olarak bilinen Ubisoft, yıllardır geliştirdiği oyunlar ile adından söz ettiriyor. Birbirinden farklı oyunlar ile milyonlara ulaşmaya devam eden ünlü geliştirici firma, Uplay isimli uygulaması ile oyunları daha hızlı ve daha kolay bir şekilde hayranlarına sunmaya devam ediyor.

Uplay Özellikleri

  • Ücretsiz,
  • Tüm Ubisoft oyunlarına ulaşma,
  • İngilizce dil desteği,
  • Basit bir kullanıcı arayüzü,
  • Kalıcı internet,

PC, Mac, PS3, Xbox 360, Facebook, iPhone, iPad ve son olarak OnLive gibi platformlar üzerinde kullanıcılarla buluşan Uplay, Ubisoft'un Valve tarafından geliştirilen Steam ve EA tarafından geliştirilen Origin gibi dijital oyun platformlarıyla rekabet edebilmek için geliştirmiş olduğu bir dijital oyun satış platformu olarak da dikkat çekmektedir.

Ubisoft tarafından geliştirilen en son oyunları bulabileceğiniz ve satın alabileceğiniz platform üzerinde, farklı firmalar tarafından yayınlanan ve anlaşmalı olarak Uplay üzerinde yer alan oyunlarla ilgili de birçok ekstra içerik sunmaktadır.

Örneğin farklı oyunlar üzerinde kazanmış olduğunuz başarımlar sayesinde Uplay puanları toplayabilir ve daha sonra toplamış olduğunuz uPlay puanlarını ihtiyacınız olan diğer içerikleri açtırmak için kullanabilirsiniz.

Eğer Ubisoft tarafından geliştirilen oyunları severek oynuyorsanız ve en yeni Ubisoft oyunlarını dijital olarak satın almak istiyorsanız Uplay'i hemen bilgisayarlarınız üzerine indirerek, kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uplay İndir

Window, iOS ve Android kullanıcılarına sunulan Uplay uygulaması günümüzde milyonları biraraya getirmeye devam ediyor. Ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen uygulama, geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Not: Uplay'i aktif olarak kullanabilmek için kendinize ait bir Uplay kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekmektedir.

Can Çevrim

Uplay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
809 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Uplay, Ubisoft'un dijital oyun platformu olan Uplay için hazırlanmış olan resmi Android uygulamasıdır.

Uplay, Ubisoft tarafından geliştirilen oyunları ön plana çıkarmak ve oyunların oyuncular tarafından çok daha verimli bir şekilde oynanabilmesi için geliştirilen dijital bir oyun platformudur.

Kendi oyunlarıyla ilgili kullanıcılara birçok ekstra özellik ve ücretsiz içeriği bir arada sunan servis, oyun oynadıkları için oyuncuları ödüllendiren bir sisteme sahiptir.

Sadece sevdiğiniz oyunları oynadığınız için kazanacağınız Uplay puanları sayesinde yeni silahların, araçların, ekipmanların, müziklerin, karakterlerin ve çok daha fazlasının kilidini açtırabilirsiniz.

Oynamakta olduğunuz tüm oyunlarda kazanmış olduğunuz başarımları ve favori oyunlarınıza ait en son haberleri hem bilgisayarlarınız hem de akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde Uplay ile kolayca takip edebilirsiniz. Kişisel oyun koleksiyonunuzda neler olup bittiğini takip edebileceğiniz gibi yeni oyunlar da keşfedebilirsiniz.

Oyun dünyasında yaşanan en son gelişmelere ve haberlere kolayca ulaşmanıza da olanak sağlayan Uplay, tüm oyuncuların Android cihazları üzerinde yer alması gereken uygulamalardan bir tanesidir.

Can Çevrim

Uplay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
304 TOPLAM İNDİRME
37.2 MB DOSYA BOYUTU

Uplay, Ubisoft'un dijital oyun platformu olan Uplay için hazırlanmış olan resmi iOS uygulamasıdır.

Uplay, Ubisoft'un kendi geliştirmiş olduğu ve dağıtımını üstlendiği oyunları ön plana çıkarmak amacıyla geliştirmiş olduğu dijital bir oyun platformu ve servisidir.

Aynı zamanda servis oyuncuların severek oynadıkları Ubisoft oyunlarını çok daha verimli bir şekilde oynayabilmeleri için kendilerine birçok ekstra ve ücretsiz içerik de sunmaktadır.

Servis üzerinde yer alan Uplay puan sistemi sayesinde oyunseverler en sevdikleri oyunları oynarken bir yandan da Uplay puanları kazanarak, bir yandan da kazanmış oldukları puanlar yardımıyla favori oyunlar yeni silahlar, araçlar, ekipmanlar, müzikler, karakterler ve çok daha fazlasının kilidini açtırabilirler.

Tüm bunların dışında sahip olduğunuz tüm Uplay oyunlarını tek bir yerde görüntüleyebilir ve yeni oyunlar keşfetmek için Uplay üzerinde diğer oyunları görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca oyunlarda elde ettiğiniz başarımları takip edebilir ve tamamlamanız gereken diğer başarımları da görüntüleyebilirsiniz.

Servisin en güzel yanlarından bir tanesi de oyun piyasasında yer alan en son gelişmeleri ve haberleri de tek bir yerden takip edebilecek olmanızdır. Bu sayede yeni çıkacak oyunlar ve oyunlara ait haberlere en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reaper

    Reaper, Hexage imzasını taşıyan görsel ve oynanışı ile büyüleyen bir rol yapma oyunu.
  • Parsec

    Oyun bilgisayarınıza erişmenizi sağlayan bir yazılım
  • E-mail Fun

    Bir Şaka Programı
  • Euro 2004 Türkçe Yama

    Euro 2004 Türkçe Yama
  • Güncel Oyunların Hileleri...

    TAMindir.com tarafından Derlenen Güncel Oyun hileleri...
  • ZSNES

  • 3D Instructor Türkçe Yama

    Araba simülasyonu 3D Instructor Oyununun Türkçe Yaması
  • Age Of Empires 3 Patch 1.0.3

    Age Of Düzenleme Paketi