Uppercup Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
210 TOPLAM İNDİRME

Uppercup Football özellikle futbol meraklılarına daha önce yaşamadıkları bir deneyimi yaşatmak için hazırlanmış bir oyun.

Uppercup Football eğlence dozu yüksek bir futbol oyunu. Sanki futbola bakış açımızı değiştirmek için tasarlanmış gibi duruyor ve özellikle futbol aşıklarına bambaşka bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

Oyunda farklı oyun modları, toplar ve saha birimleri bulunuyor. Kurallar aynı, rakip kalenin filelerini havalandırmak! Oyunda farklı efektler kullanılmış. Patlama efektleri, aniden parlayan ışık huzmeleri bunlardan sadece ikisi. Uppoercup Football'da 100 benzersiz bölüm bulunuyor. Bunların ilk 20'si ücretsiz olarak sunulmakta. Buna ek olarak 100 adet futbol takımı arasından dilediğiniz seçip oyuna başlayabilirsiniz.

Uppercup Football, baştada belirtildiği gibi normal futbol oyunlarından biraz daha farklı. Amerikan futbolu topları, elektro toplar ve dahası sizleri bekliyor. Sahalarda ise beklenmedik anda pozisyonu bozan ağaçlar, mayınlar ve keçiler var!

Oldukça farklı bir oyun yapısına sahip olan Uppercup Football tüm futbol meraklıları tarafından mutlaka denenmesi gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Uppercup Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Uppercup Football tamamen sürprizler ve tuhaflıklar üzerine kurulmuş bir futbol oyunudur.

Uppercup Football son dönemlerde karşılaştığımız en ilginç yapılı futbol oyunlarından bir tanesi. Bu ay Dünya Kupası sebebiyle neredeyse tüm mobil gfutbol oyunlarını denedik fakat Uppercup Football kadar ilginç olanına denk gelmedik.

Oyunda gelişmiş grafikler yok. Çünkü Uppercup Football tamamen eğlence üzerine kurulmuş ve oyunseverleri etkilemek için gelişmiş grafiklere ihtiyacı yok. Oyunun tek negatif noktası 100 tane bölüm içermesine rağmen ilk 20 bölümün ücretsiz olması. Bundan sonrakiler için ödeme yapmak gerekiyor.

Uppercup Football'da tam tamına 100 tuhaf takım bulunuyor. Sahalar da çok garip tasarımlara ve beklenmedik sürprizlere sahip. Oynarken karşınıza ağaçlar, mayınlar ve hatta keçiler çıkıyor! Buna ek olarak vurduğumuz toplar bile ilginç özelliklere sahip.

Kısaca bu oyun tuhaflıklar ve sürprizler üzerine kurulu. Eğer sıradan futbol oyunlarından sıkıldıysanız Uppercup Football mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Football League 2024 APK

    Football League 2024 APK, mobil oyuncular için geliştirilen ve içerisinde 400'den fazla takım bulunan bir futbol oyunudur.
  • Football Master 2 APK

    Football Master 2 APK, sıfırdan takım kurup diğer oyuncularla mücadele edebileceğiniz kapsamlı bir menajerlik oyunudur.
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.
  • Nike Football

    Nike Football uygulaması ile Nike ürünlerini takip edebilir, sporcu arkadaşlarınızla etkinlik düzenleyebilirsiniz.