USB Write Blocker

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3,919 TOPLAM İNDİRME

USB Write Blocker ile USB disklerinize yazma koruması sağlayabilirsiniz

USB Write Blocker USB belleklerinizdeki veya disklerinizdeki verilerin kaybolmasını önlemek için kullanabileceğiniz bir USB koruma aracıdır.

Günlük hayatta sıkça kullandığımız flash bellek ve harici disk gibi USB depolama birimlerine bolca dosya kopyalayıp dosya sileriz. Fakat bazen bu dosyaları yanlışlıkla silebilir veya dosyaların üzerine yazarak orjinal dosyanın silinmesine neden olabiliriz. Bunun yanında bilgimiz haricinde 3. şahıslar tarafından ele geçirilen USB depolama araçlarına farklı dosyalar yazılabilir, virüs gibi zararlı dosyalar bulaştırılabilir. Bu nedenle USB koruma ve veri yazma koruması konusunda bize yardımcı olacak bir programa ihtiyaç duyabiliriz.

USB Write Blocker tam olarak bu ihtiyacınızı karşılayan ücretsiz bir programdır. Program kolay bir şekilde USB depolama birimlerinize yazma koruması getirebilmenize imkan tanıyor. Böylece başkalarının önemli dosyalarınıza erişimini engelleyebilir ve istenmeyen veya yanlışlıkla gerçekleşecek veri kayıplarını önleyebilirsiniz. Komut satırı üzerinden çalışan program sistemi yormaz ve kısa bir süre içinde yazma koruması sağlar.


Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows USB Blocker

    Windows USB Blocker, tek bir tıklamayla sisteminiz üzerinde yer alan USB bağlantı noktalarını kilitlemenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.
  • Neswolf Folder Blocker Pro

    Neswolf Folder Blocker Pro ile klasörlerinize erişimi denetleyebilirsiniz
  • USB Flash Security

    USB Flash Security, kendi belirleyeceğiniz bir şifre aracılığıyla USB Belleğinizi korumanıza yardımcı olan bir şifreleme programıdır.
  • USB Secure

    USB Secure, USB aygıtınızda bulunan dosyalar için koruma sağlar.
  • Kaka USB Security

    Kaka USB Security ile USB belleklerinizde taşıdığınız verileri güvence altına alabilirsiniz
  • USB Block

    USB Block, bilgisayarınızı tanınmayan harici cihazlardan korur.
  • Usb Voyager

    Usb Voyager ile flash belleklerinizi güvenle kullanabilirsiniz
  • GiliSoft USB Stick Encryption

    Windows için GiliSoft USB Stick Encryption programı, USB hafıza aygıtlarını parola ile koruma amacıyla tasarlanmıştır.