Ustabilir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME

Evinizde tadilat yapmak istiyorsanız ve bu işi ustalarına bırakmak istiyorsanız, Ustabilir uygulamasını kullanabilirsiniz.

Ustabilir uygulaması, evinde tadilat yaptırmak isteyen kullanıcılar ile ustaları Android platformunda buluşturuyor.

Evinizin herhangi bir bölümünde tadilat yaptırmak istiyorsanız, bu işi hakkıyla yapan ve kesenize uygun fiyat veren ustalar aramak en doğal hakkınız. Ancak, bu iş için nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız endişelenmenize gerek yok. Müşteriler ve ustalar için ayrı ayrı üyelik oluşturulabilen platformda, ihtiyacınız olan tadilat işlerini detaylarıyla paylaşabilirsiniz. Ustalar ise yakınlarında bulunan tadilat işlerini keşfederek kendilerine iş fırsatları yaratabiliyorlar.

Talep gönderdiğiniz ustalar, talebinizi kabul ettiğinde konum bilgilerinizi de görebiliyorlar. Ayrıca, çeşitli detayları konuşmak için de mesajlaşma bölümünü kullanabiliyorsunuz. Malzemeleri kendiniz edinecekseniz, ihtiyacınız olan malzemeleri ve ürünleri Koçtaş mağazalarından indirimli olarak satın alabiliyorsunuz. Diğer kullanıcılara da faydalı olması açısından, işlerinizi yapan ustalara puanlama ve yorum da yapabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Ustabilir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
51.6 MB DOSYA BOYUTU

Ustabilir uygulamasıyla çeşitli işlerinizi halledecek ustaları kolayca bulabilirsiniz.

Ustabilir uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınızdan tadilat, tamirat ve montaj işleriniz için en iyi ustayı bulabilirsiniz.

Alanında uzman ustalar ile müşterileri bir araya getiren bir platform olan Ustabilir, hizmet almak istediğiniz konularda sizlere yardımcı olacak onlarca ustayı sizlere sunuyor. Evinizde veya işyerinizde ihtiyaç duyduğunuz tadilat, tamirat ve montaj işleri için en iyi hizmet veren ustaları bulabileceğiniz platformda, ustalarla detayları konuşarak anlaşabiliyorsunuz.

Anlaşmak istediğiniz ustalar ile daha önce çalışan kullanıcılar tarafından verilen değerlendirme puanları ve yorumlarını da okuyabileceğiniz Ustabilir uygulamasında, ustaların sertifika bilgilerini de inceleyebiliyor ve iş bitiminde değerlendirme yapabiliyorsunuz. Ustabilir uygulamasında sadece müşteriler değil, ustalar da kayıt olabiliyor ve hizmet bekleyen müşterilerle anında iletişime geçebiliyorlar. Koçtaş tarafından geliştirilen Ustabilir uygulamasında, tadilat için ihtiyaç duyabileceğiniz malzemeleri de Koçtaş mağazalarından indirimli olarak alabiliyorsunuz. Eğer siz de alanında uzman ustalara ulaşmak veya hizmet bekleyen müşterilere ulaşmak istiyorsanız, Ustabilir uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Kariyer.net İş Ara

    Android için Kariyer.net İş Arama uygulaması sayesine iş ilanlarına her an ulaşabilmek, başvuru yapabilmek ve başvurularınıza verilen cevapları görebilmek mümkündür.
  • Biis

    Biis uygulamasında, birçok alanda kısa süreli iş ilanlarına ulaşarak para kazanabilirsiniz.
  • İşler

    İşler, tek bir arama ile binlerce şirketin milyonlarca iş ilanını önünüze seren bir iş arama uygulamasıdır.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • Secretcv İş İlanları

    Secretcv İş İlanları, iş arama sürecinde adaylara yardımcı olan ve Secretcv üzerindeki tüm işlemlerini iPhone ve iPad'leri ile yapabilmelerini sağlayan yararlı, ücretsiz ve pratik bir uygulama.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.