Uydu Frekansları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
294 TOPLAM İNDİRME

Uydu Frekansları mobil cihazlarınızdan uydu frekanslarını öğrenmenize yardımcı olan bir uygulamadır

Uydu Frekansları eğer televizyon seyretmek ve radyo dinlemek için uydudan faydalanıyorsanız oldukça işinize yarayabilecek bir mobil uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Uydu Frekansları temel olarak Turksat 3A ve Turksat 4A uyduları üzerinden yayın yapan televizyon ve radyo kanallarının bilgilerini bir araya topluyor ve düzenli bir şekilde size sunuyor. İster sıfırdan uydu kurulumu yapın, isterseniz de frekansı değişen kanalların yeni frekansını öğrenmeye çalışın size büyük yardımı dokunacak Uydu Frekansları uygulaması üzerinden birkaç dokunuşla kanalların yeni frekanslarını bulabiliyorsunuz.

Uydu Frekansları üzerinde kanalların yanında HD veya standart kalitede yayınlardan hangisini yaptıklarını bildiren simgeler bulunuyor. Ayrıca radyo kanalları da özel simgeyle işaretleniyor. Uygulama üzerinden frekansını ayarlamak istediğiniz kanalı arayabiliyor ve saniyeler içinde o kanalın bilgilerine ulaşabiliyorsunuz.

Uydu Frekansları ile aradığınız kanala ulaştıktan sonra üzerine dokunarak frekans, polarizasyon, kapsama, SR, FEC, yayın tipi, şifre durumu gibi bilgileri görebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Uydu Frekansları

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
785 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Uydu Frekansları ile Türksat'ta yayın yapan kanalların güncel frekans bilgilerine hızlıca ulaşabilirsiniz.

Uydu Frekansları, Türksat uydu frekans bilgilerini Windows Phone’lu akıllı telefonuza taşıyan bir uygulamadır. Tamamen ücretsiz olan uygulama sayesinde artık Türksat’ta yayın yapan tüm kanalların güncel frekans bilgilerini öğrenmek için internette sayfa sayfa gezinmenize gerek kalmayacak.

Kolay kullanımlı uygulamalardan biri olan Uydu Frekansları, Türksat uydu frekanslarını en güncel şekilde mobil cihazınıza iletiyor. Sürekli güncellene içeriğiyle frekans bilgi araştırma zahmetinden kurtaran uygulama, şifreli ve şifresiniz tüm kanalların frekans bilgisine kolayca ulaşmanızı sağlayan arama işlevine sahip. Arama kutusunu kullanarak dilediğiniz kanalın bilgilerine çok hızlı bir şekilde ulaşabilir, uydunuzda gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.

Uydu Frekansları, sürekli güncellenen Türksat yayınlarının kanal bilgilerine kolayca ulaşabileceğiniz ücretsiz ve harika bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türksat A.Ş

    Türksat A.Ş, güncel uydu frekansları ve hizmetlerine ulaşabileceğiniz bir Android uygulamasıdır.
  • Tivibu Kumanda

    Tivibu uydu alıcılarınızı Android cihazlarınız aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.