Valentine RADIO

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
2.1 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz radyo uygulamasıdır.

Radyo her ne kadar son yıllarda eski albenisini ve ona gösterilen ilgiyi kaybetmiş olsa da zaman zaman büyük bir ihtiyaç ve eğlenme aracı olabiliyor. Özellikle çalışırken değişik müzikler dinlemek isteyenlerin yardımına her zaman radyolar koşuyor.

Radyoların ihtiyaç olduğu durumlardan bir diğeri de romantik ortamlar diyebiliriz. Tek tek şarkıları seçip playlist hazırlamak istemiyorsanız ya da buna vaktiniz yoksa, romantik müzikler çalan radyolar ihtiyacınızı karşılayabilir.

Sevdiğinizle romantik bir gece geçirmek istediğinize kullanabileceğiniz radyo uygulamalarından birisi de Valentine RADIO. En romantik radyo istasyonları bu uygulamada siz nerede olursanız olun sizinle oluyor.

40'dan fazla radyo istasyonu olan uygulama ile sevdiğiniz müzikleri kolayca çalabilir ve sevgilinize ya da eşinize sürpriz yapabilirsiniz. Romantik bir gecenin olmazsa olmazı müzikler bu uygulama ile sizinle.

Elifcan Mehekli Çakmak

Valentine RADIO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz radyo uygulamasıdır.

Valentine RADIO, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir radyo istasyonları uygulamasıdır. Bildiğiniz gibi radyo bazı durumlarda çok gerekli olabiliyor. Bu durumlardan birisi de romantik ortamlar.

Sevgilinize ya da eşinize romantik bir sürpriz yapmak istediğinizde müzik listesi hazırlamaya vaktiniz yoksa romantik radyolar yardımınıza yetişiyor. Içerisinde 40'dan fazla radyo istasyonu bulunan bu uygulama da bunlardan birisi.

Romantik radyo istasyonları ile sevgi dolu şarkılar dinleyebilir, böylece sevdiğiniz kişiyi mutlu edebilirsiniz. Siz de bu tarz bir uygulama arıyorsanız, Valentine Radio'yu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • Dash Radio

    Dash Radio uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ve en yüksek ses kalitesiyle internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.
  • Radio Val.Fm

    Radio Val.Fm, Android cihazlarınız üzerinde dilediğiniz şarkıyı dinleyerek istediklerinizi indirme imkanı sunan kullanışlı ve ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.
  • BBC iPlayer Radio

    BBC iPlayer Radio, video ve ses içeriklerini tek bir yerde toplayan ve kullanıcıların istedikleri an ulaşmasını sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.
  • TuneIn Radio

    TuneIn Radio, elli binin üzerindeki radyo kanalı sayısıyla dünyanın en popüler Android radyo uygulamasıdır.
  • myTuner Radio

    myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.
  • Live365 Radio

    Live365 Radio ile Android telefon veya tabletiniz üzerinde 7000'den fazla çevrimiçi radyo yayınını ücretsiz olarak dinleyin.
  • FRISKY Radio

    FRISKY Radio uygulaması ile Android cihazlarınızdan elektronik dans müziği radyosuna kolayca erişebiliyorsunuz.