Vector 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
270 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Vector 2 APK, parkur oyunlarını sevenler için tavsiyedir. Koşu oyununda tuzaklarla dolu araştırma merkezinden kaçmaya çalışıyorsunuz.

Vector 2 APK, yan profilden oynanan aksiyon macera oyunları arasında. İnsanlar üzerinde deneylerin yapıldığı gizli bir araştırma merkezinden kaçmaya çalıştığımız Android oyununda parkur koşucusunun tüm hareketlerini yaparak peşimiz takılan görevlileri atlatmaya çalışıyoruz. Elbette yüksek güvenlikli bu yerden kaçmak kolay olmuyor.

Vector 2 APK İndir

İnsanların sömürüldüğü bir merkezden kaçma mücadelemizi hatırlamamızın ardından kendimizi bağlanmış olarak bulduğumuz odada gözümüzü açmamızla başlıyor maceramız. İnsanların tüplere kapatıldığı merkezden canımızı kurtarmak için son hız, arkamıza bile bakmadan kaçtığımız oyunda parkur koşucularına benzer hareketler sergiliyoruz. Durma lüksümüz yok ve çıkış noktasına ulaşmamamız için her şey düşünülmüş.

Ölümcül tuzakları sadece çevikliğini kullanarak atlatabilen karakterimizi kontrol etmek için kaydırma hareketini uyguluyoruz. Zaten oyunun başında kısa öğrenme sürecinde hareketler gösteriliyor.

  • Hayatınız için koşun: Çok büyük ve karmaşık yapıdaki araştırma tesisine girin ve tekrar tekrar canlı çıkmaya çalışın.
  • Hızlanın: İyi ekipman olmadan iyi koşu olmaz! Biraz daha uzun süre hayatta kalmanıza yardımcı olacak deneysel yüksek teknoloji aracı deneyin ve geliştirmenin yollarını keşfedin.
  • Becerinize tarz ekleyin: Ölümcül tuzaklardan kaçmak için akrobatik hareketler öğrenin ve bunu mümkün olan en sert şekilde yapın.

Vector 2 Premium APK

Vector 2 Premium, parkur-koşu oyunları sevenlerin kalbini çalan popüler aksiyon oyununun reklamsız, sınırsız enerji ve ücretsiz yükseltme kitleri içeren özel sürümüdür. Distopik bir dünyada prosedürel olarak oluşturulmuş ortam ve gerçekçi animasyonlarla tempolu bir oynanış sunan Vector 2’nin özel sürümü ücretli olduğundan Vector 2 Premium APK indirmemenizi, oyun satın almanızı tavsiye ederiz.

 

Erkan Calp

Vector 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Vector 2, ölümcül tuzaklarla dolu araştırma merkezinden kaçmaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Vector 2, karakterimizi yol profilden gördüğümüz aksiyonun hiç dinmediği macera oyunu. Serinin devam oyununda insanlar üzerinde gizli çalışmaların yürütüldüğü, insanların cam fanuslarda tutulduğu gizli devasa büyüklükte bir araştırma merkezinden kaçmaya çalışıyoruz.

iPhone ve iPad'de oynanabilir oyunun başlangıcında kısa bir hatırlamayla başlıyor ve gözümüzü açtığımız anda koşuşturmaya başlıyoruz. Mükemmel korunan araştırma merkezinden kaçmamız çok kolay olmuyor. Bir saniye bile duraksamamız, dalgınlığımız üzerlerinde çeşitli deneylerin yapıldığı insanların arasına dönmemize sebebiyet verebilir. Durmadan, önümüze çıkan engelleri bir parkur koşucusu gibi aşmamız gerekiyor.

Karakterimiz lazerler, kaçış noktamızı kapatan kapılar dahil her türlü engel teşkil eden şeyden kendisini sıyırmak için çabukluğunu kullanıyor. Kimi zaman zıplayarak, kimi zaman kayarak engelleri atlatıyoruz. Basit kaydırma hareketleriyle oynanabilen bir oyun ancak koştuğumuz platformda sayısız tuzak olduğundan ve de dinleme lüksümüz olmadığından tuzağı çok önceden görüp ona göre davranmamız önem arz ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vector APK

    Vector APK Android oyunda serbest koşucunun yerine geçiyorsunuz. Parkurdan ilham alan aksiyon oyunu Vector APK hilesiz olarak sizlerle.
  • VECTOR POP

    VECTOR POP, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde tercih edebileceğiniz bir tür aksiyon oyunudur.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Reckless Getaway 2 APK

    Reckless Getaway 2 APK, Pixelbite’ın yapımcılığını üstlendiği bir aksiyon oyunu.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Miami Crime Simulator 2 APK

    Miami Crime Simulator 2 APK Android için GTA benzeri oyunlar arasında. Aksiyon oyununda dinamik oynanış ve sonsuz silahlı çatışmalar sizi bekliyor.
  • Endless Nightmare 2: Hospital APK

    Endless Nightmare 2: Hospital APK'da ürpertici bir hastane de hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Injustice 2 APK

    Injustice 2 APK, DC süper kahramanlarla süper kötülerin karşı karşıya geldiği dövüş oyunu. Mobildeki en iyi süper kahraman oyunlarından!