Velis Auto Brightness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
1.1 MB DOSYA BOYUTU

Velis Auto Brightness, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir parlaklık uygulamasıdır.

Velis Auto Brightness, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yardımcı araç uygulaması. Bir otomasyon uygulaması olarak da nitelendirebileceğimiz Velis ile zamandan tasarruf edebiliyorsunuz.

Bildiğiniz gibi Android cihazların en önemli ve belki de en güzel taraflarından bir tanesi yüksek kişiselleştirme seviyesine sahip olmaları. Bu sayede cihazlarımızı kendi isteklerimize göre özelleştirebiliyoruz.

Otomasyon uygulamaları da kişiselleştirmeyi otomatize etmek amaçlı geliştirilmiş uygulamalar. Velis Auto Brightness da adından anlaşılacağı üzere parlaklık ayarını otomatize etmek için yapılmış bir uygulama.

Velis cihazınızın sensörlerini kullanarak bulunduğunuz ortama göre size en iyi parlaklık seviyesini sunmayı amaçlıyor. Bununla birlikte parlaklık ayarı üzerinde yine tamamen kontrol size ait. Sensörleri seçebiliyor ve hangi ışıkta hangi parlaklığı istediğinize siz karar veriyorsunuz.

Uygulama kolay kullanımı ile de dikkat çekiyor. Başlangıçta size yardımcı olan bir tutorial ile kolayca ayarları yapabiliyorsunuz. Bununla birlikte her ekran ve her isteğe yönelik ayarları da bulunduğunu söylemeliyim.

Pek çok kapsamlı özelliğe sahip olan uygulama ile hem telefonunuzun parlaklık ayarını istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz, hem de bunu otomatik bir şekilde yapabiliyorsunuz. Siz de bu tarz uygulamaları seviyorsanız Velis'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Theft Auto: iFruit

    Grand Theft Auto: iFruit ile GTA 5 içeriklerini yönetebilirsiniz
  • Auto Call Recorder APK

    Auto Call Recorder, Android için otomatik arama kaydedicidir. Arama kaydetme uygulaması arayan Android telefon kullanıcılarına tavsiyemizdir.
  • Indian Auto Rickshaw Driving

    Üç tekerlekli araçlar kullanacağız.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.