Ventrilo Client

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27,161 TOPLAM İNDİRME
3.61 MB DOSYA BOYUTU

Ventrilo, genellikle online oyun severlerin birbirleri ile toplu olarak sohbet etmek için kullandıkları popüler programlardan birisidir.

Ventrilo genellikle online oyunseverlerin birbirleri ile toplu olarak sohbet ettiği popüler programlardan birisi. Bu program, oyun içerisinde  oyuncuların daha kombine bir şekilde hareket etmelerine olanak tanımaktadır.

Kendinize özel oluşturacağınız sohbet odalarında arkadaşlarınızla rahatça sohbet edebilir, isterseniz kurduğunuz sohbet odasına şifre atayarak istemediğiniz kişilerin sohbet odanıza girmesini engelleyebilirsiniz.

 

Oğuzhan Arslan

Ventrilo Client

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
590 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Ventrilo, online oyunseverler için toplu olarak sohbet etme programları arasında en popüler programlardan birisidir. Bu program ile oyun içerisinde oyuncularınızın daha kombine bir şekilde hareket etmesine olanak sağlamaktadır.

Ventrilo online oyunseverler için toplu olarak sohbet etme programları arasında en popüler programlardan birisidir.  Bu program ile oyun içerisinde oyuncularınızın daha kombine bir şekilde hareket etmesine olanak sağlamaktadır.

Ventrilo ile server oluşturabilir ya da bulunan serverlara giriş yapabilirsiniz. Oda veya odalar yaratabilir, yarattığınız odalara şifre atayarak istemediğiniz kişilerin odalarınıza girmesini engeleyebilirsiniz.

Oğuzhan Arslan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TeamSpeak Client

    TeamSpeak Client, kullanıcıların sohbet kanalları üzerinden sesli iletişim sağladıkları VoIP programıdır. Discord kadar popüler bir yazılım.
  • RiftCat Desktop Client

    RiftCat Desktop Client bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir sanal gerçeklik emülatörüdür
  • Client for YouTube

    Client for YouTube, Windows 8 için tam özellikli YouTube istemcisidir.
  • WO Webcam Client

    WO Webcam Client, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızı web kamerası olarak kullanmanıza olanak sağlayan kullanışlı bir programdır.
  • SoftEther VPN + VPN Gate Client

    SoftEther VPN + VPN Gate Client ile özgürce internete bağlanabilirsiniz
  • Client for Google Drive

    Client for Google Drive, Google Drive hesabınızı web tarayıcınızı açmadan yönetme kolaylığı sunan bir istemci.
  • Client for Google Music 8.1

    Client for Google Music 8.1, Play Müzik kitaplığınıza internet tarayıcısın açmadan erişmenize izin veren bir Windows 8.1 uygulaması.
  • eM Client

    eM Client, Gmail, Hotmail yada diğer popüler e-posta servislerinin standart arayüzü yerine kullanabileceğiniz ücretsiz ve modern tasarıma sahip bir istemci.