VicMan's Photo Editor

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,481 TOPLAM İNDİRME
4.71 MB DOSYA BOYUTU

VicMan's Photo Editor, ücretsiz ve kullanışlı bir resim editörüdür.

Resim editörleri artık bilgisayar kullanıcıları tarafından çok kullanılan programlar arasına girdi. Resim editörleri, şimdilerde gelişen internet ağı sayesinde ulaşabildiğimiz resimler ve fotoğraflar ayrıca dijital kameralarımızla çektiğimiz dijital fotoğraflarımızın üzerinde istediğimiz efekti ve düzenlemeyi yapmamızı sağlıyor.

VicMan's Photo Editor 30'un zerinde fazla format üzerinde çalışma imkanı sunuyor. Ayrıca yüze yakın filtre ve efektle resimlerinizin üzerinde geniş bir yelpazede düzenlemelerinize imkan sağlıyor. Aklınıza gelen hemen hemen her uygulama bu programla size sunuluyor.

Ücretsiz oluşu ve küçük boyutta ki yapısına rağmen program rakiplerinin yapabildiklerinin herisinde kalmıyor. Kullanımındaki kolaylıkla beraber ileri seviyedeki kullanıcılar da programı kullanarak oldukça kapsamlı düzenleme çalışmaları yapabilir.

Program ile resim dosyalarınızın sadece belli kısımları üzerinde parlaklık, renk değişimi gibi değişiklikler yapabilirsiniz. Ayrıca ek birçok özellik program ile beraber geliyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SCRAP Photo Editor

    SCRAP Photo Editor ile resim ve fotoğraflarınız üzerinde düzenleme işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
  • Pos Free Photo Editor

    Ücretsiz resim düzenleme programı Pos Free Photo Editor ile resimleriniz üzerinde değişiklikler yapabilir ve resimlere efektler verebilirsiniz.
  • Picsart Photo Editor

    Picsart Photo Editor ile Windows bilgisayarınızda kolayca fotoğraf düzenleyebileceksiniz.
  • Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0

    Photo Editor
  • Snoop Photo Editor

    Bilgisayarınızda fotoğraflarınızı güzelleştirmek ve onları daha iyi hale getirmek için bu resim editörünü kullanabilirsiniz.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.
  • DreamLight Photo Editor 2.02

    Fotoğraflarınızı değişik efektlerle süsleyin, kendinize özel bir görünüm oluşturun.
  • Aviary Photo Editor

    Fotoğraflarınız üzerinde hızlı ve kolay efektler, düzenlemeler uygulamak isterseniz bu Windows 8 uygulamasını kaçırmayın.