Video 360

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,743 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Video 360 ile YouTube 360 derece videoları Windows cihazlarınızdan izleyebiliyorsunuz.

Video 360, YouTube 360 derece videolarını Windows tabanlı tablet ve bilgisayarımızdan izleyebilmemiz için yapılmış bir uygulama. Windows 8.1 üzeri cihazlarla uyumlu en iyi YouTube istemcisi olarak bildiğimiz Tubecast imzasını taşıyan uygulamada 4K çözünürlüklü videolar da rahatlıkla izlenebiliyor.

Dünyanın en çok takip edilen çevrimiçi video izleme platformu YouTube’da bildiğiniz üzere 360 derece videolar da çekilebiliyor. Çok sık olmasa da rastgeldiğimiz bu videoları izlerken bazen sorun yaşayabiliyoruz. Video 360 bunun için özel olarak yapılmış bir uygulama. Hem klasik hem de dokunmatik cihazlarda rahat bir kullanım sunan uygulama ile YouTube üzerinde 360 derece açıyla çekilmiş videolara ulaşabiliyor ve sorunsuzca izleyebiliyorsunuz.

Video 360, YouTube 360 derece videoları en iyi şekilde göstermek için cihazın sensörlerinden yardım alıyor. (Eğer uygulamayı Windows tabletinizde kullanırsanız bu hissi alabilirsiniz) Cihazınızı döndürerek videonun farklı açılarını kolaylıkla görebiliyorsunuz. Öte yandan videonun dilediğiniz noktasına odaklama yapmanız da mümkün.

Erkan Calp

Video 360

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
311 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Video 360 uygulamasıyla YouTube 360 derece videolarını Windows Phone cihazınızdan izleyebiliyorsunuz.

Video 360, adından da tahmin edeceğiniz üzere 360 derece çekilen videoları Windows Phone telefonunuzda izlemenize izin veren bir uygulama.

YouTube 360 derece videolarını mobil cihazınızdan kusursuzca izleyebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Video 360 ile kesinlikle tanışmalısınız. Windows Phone platformunda en çok kullanılan YouTube istemcilerinden Tubecast’in geliştirdiği Video 360 uygulaması ile YouTube’a yüklenen 360 derece açıya sahip videoları sorunsuzca oynatabiliyorsunuz.

4K desteği sayesinde yüksek çözünürlüklü YouTube 360 derece videoları da izleme keyfi sunan Video 360’ın en dikkat çeken özelliği videoyu tüm açılardan görmek için dokunma zahmetine girmiyor, cihazınızı çevirerek dilediğinizce açıda izleyebiliyorsunuz. (Uygulama bunun için cihazın ivmeölçer ve gyro sensöründen yardım alıyor) Ayrıca videoya parmak kıstırma hareketiyle yakınlaşma da yapabiliyorsunuz.

Arama fonksiyonu sayesinde YouTube’da bulunan 360 derece videolara anında ulaşmanıza sağlayan Video 360, şu an için Windows Phone’da bu işi yapabilen tek uygulama olarak öne çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Playcast

    Playcast, Windows PC'nizdeki video, fotoğraf ve müziklerinizi kablosuz olarak televizyonunuza aktarma kolaylığı sunuyor.
  • Parma Video Player

    Parma Video Player ile ücretsiz olarak internetten video indirebileceksiniz.
  • Video Diary

    Video Diary, tüm Windows cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz video düzenleme ve efekt uygulaması.
  • Movie Creator

    Movie Creator ile video kliplerinizden film oluşturabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel ile tüm fotoğraf ve videolarınız tek bir yerde.
  • Fhotoroom

    Fhotoroom, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • AllTube Player Pro

    AllTube Player Pro ile popüler video kanallarındaki milyonlarca videoyu masaüstünüzden izleyebilir, indirebilirsiniz.
  • tvyo

    tvyo, tüm platformlarda kullanılabilen ücretsiz çevrimiçi video izleme platformudur.