Video Diary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
615 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Video Diary, tüm Windows cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz video düzenleme ve efekt uygulaması.

Video Diary, Windows Phone kullanıcılarının yanı sıra Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayar kullanıcılarının da videolarını düzenlemek, efekt ve filtre uygulamak için kullanabildiği ücretsiz ve oldukça popüler bir uygulama. Evrensel uygulamalar arasında yer alan yani mobilde de masaüstü bilgisayarda da aynı deneyimi sunan video uygulamasında ücretsiz bir uygulamada olmayacağını düşündüğünüz her şey mevcut.

Windows platformuna özel çıkmış popüler uygulamalar arasında gördüğümüz Video Diary, video çekip düzenlemek için kullanabileceğiniz basit bir uygulamadan çok daha ötesi diyebilirim. Yüksek kalitede video çekip videolarınıza anlarınızı yansıtan etiketler (mutlu, romantik, normal gibi) eklemekten, gerçek zamanlı olarak efekt uygulamaya, arkadaşlarınız için yaptığınız videolarınızı takviminize eklemekten videolarınıza sizden başkasının bakamaması için parola koymaya kadar onlarca özellik uygulamada mevcut ve hepsini satın alımla uğraşmadan doğrudan kullanabiliyorsunuz.

Herkesin kullanılacağı düşünülerek hazırlanmış son derece sade ve modern arayüzle gelen Video Diary’de videoları içe ve dışa aktarma seçenekleri mevcut. Yani doğrudan uygulama içerisinden çektiğiniz bir videoyu düzenleyebildiğiniz gibi daha önce çektiğiniz mobil cihazınızda veya bilgisayarınızda olan bir videoyu da aktarabiliyorsunuz.

Video Diary Özellikleri:

  • Gerçek zamanlı uygulanabilir video efektleri
  • Yüksek kalitede kayıt yapma, etiketleme
  • Videoları şifreleme
  • Takvime eklenen videolar için hatırlatıcı
  • DVR benzeri oynatma özellikleri
  • Özel çözünürlük ve kare hızı ayarlama
  • Videoları paylaşma, içe ve dışa aktarma
Erkan Calp

Video Diary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Video Diary, Windows Phone telefonunuzda videolarınızı düzenlemek, efekt ve filtre uygulamak için kullanabileceğiniz bir uygulama.

Video Diary, Windows Phone platformunda şimdiye kadar tanıştığım en kapsamlı video düzenleme uygulaması diyebilirim. Videolarınızı kesip biçmekten filtre ve efekt uygulamaya, yüksek kalitede video kaydı yapmaktan paylaşmaya ücretsiz bir video uygulamasında olması ve olmaması gereken her şey mevcut.

Windows Phone’a özel popüler uygulamalar arasında olan Video Diary’da yok yok diyebilirim. Onlarca gerçek zamanlı uygulayabileceğiniz video efektleri ve filtreler, videolarınızın arka planına müzik ve enfes efektler ekleyebileceğiniz ve dilediğiniz noktalarını kesip biçebileceğiniz düzenleme araçları, sesli asistan Cortana ile gecikmeli video kaydı yapabilme gibi harika özellikler sunan uygulamanın takvim özelliği de dikkat çekici. Şu ana kadar hiçbir video düzenleme uygulamasında görmediğim takvim, arkadaşlarınızın veya kendi özel günleriniz için hazırladığınız videoları dilediğiniz bir zamanda paylaşmanız için hatırlatmada bulunuyor. Klasik takvimden farklı olarak videoyu paylaşacağınız kişinin profil fotoğrafını görebiliyorsunuz.

Videolarınıza “romantik”, “mutlu”, “sıradan” olarak etiketleme seçeneği de sunan Video Diary’da mevcut videolarınızı içe aktarıp düzenleme, hazırladığınız videoları OneDrive’a atma veya kişilerinizle paylaşma şansına da sahipsiniz.

Sürekli olarak yeni video efektlerinin eklendiği ödüllü video düzenleme ve efekt uygulaması Video Diary, bence her Windows Phone kullanıcısının cebinde bulunmalı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Playcast

    Playcast, Windows PC'nizdeki video, fotoğraf ve müziklerinizi kablosuz olarak televizyonunuza aktarma kolaylığı sunuyor.
  • Parma Video Player

    Parma Video Player ile ücretsiz olarak internetten video indirebileceksiniz.
  • Video 360

    Video 360 ile YouTube 360 derece videoları Windows cihazlarınızdan izleyebiliyorsunuz.
  • Movie Creator

    Movie Creator ile video kliplerinizden film oluşturabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Fhotoroom

    Fhotoroom, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel ile tüm fotoğraf ve videolarınız tek bir yerde.
  • tvyo

    tvyo, tüm platformlarda kullanılabilen ücretsiz çevrimiçi video izleme platformudur.
  • AllTube Player Pro

    AllTube Player Pro ile popüler video kanallarındaki milyonlarca videoyu masaüstünüzden izleyebilir, indirebilirsiniz.