Vipme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Sevdiğiniz markalara ait tüm indirim ve kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz.

Sevdiğiniz markaların indirim ve kampanyalarından anında haberdar olmak istiyorsanız, Vipme uygulaması sizin için biçilmiş kaftan diyebilirim.

Moda, Teknoloji, Fitness, Sağlık, Erkek Modası, Kişisel Bakım, Diyet, Güzeller, Aşk, İlişkiler gibi kategorilerde hizmet veren markaların, internet mağazası ve şubelerindeki indirimleri takip ederek size haber veren Vipme, ilgi alanlarınıza uygun eğlenceli içerikleri de sizlere sunuyor. Bunun yanında, mağazaların size en yakın şubelerini ve iletişim bilgilerini de sizlere sunarak alışveriş yapmanızı kolaylaştıran Vipme, özellikle kadınların vazgeçilmez kaynağı olacaktır diye düşünüyorum.

Adidas, Adil Işık, Altınyıldız, Armani Jeans, Atasay, Atasun Optik, Ayakkabı Dünyası, Bambi, Banana Republic, Batik, Benetton, Bershka, Beta, Beymen, Beymen Club, Bimeks, Boyner, Brandroom, Burberry, Calvin Klein, Camel Active, Camel Trophy, Camper, Carnevale, Carrera, Ceyo, Colins, Collezzione ve daha yüzlerce markanın indirimlerine ve kampanyalarına ulaşabileceğiniz Vipme uygulamasını Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Vipme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Sevdiğiniz markaların özel indirim ve kampanyalarından anında haberdar olarak, daha uygun fiyatlara alışveriş yapabilirsiniz.

Alışveriş yapmayı sevenlerin elinden düşürmeyeceklerini düşündüğüm Vipme uygulaması ile birçok markanın indirim ve kampanyalarından anında haberdar olabilirsiniz.

iOS cihazlar için sunulan Vipme uygulaması; Moda, Sağlık, Fitness, Teknoloji, Erkek Modası, Kişisel Bakım, Diyet, Güzellik, Aşk ve İlişkiler gibi kategorilerde faaliyet gösteren yüzlerce markanın internet mağazaları ve şubelerinde geçerli indirimleri takip edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, ilgi alanlarınıza uygun eğlenceli içerikleri de sizlere sunan Vipme, mağazaların en yakın şubelerini ve iletişim bilgilerini de sizlere sunuyor. Özellikle kadınların ilgisini çekeceğini düşündüğüm Vipme, onlar için vazgeçilmez bir kaynak olacak diyebilirim.

Uygulama üzerinden indirim ve kampanyaları takip edebileceğiniz bazı markalar ise şu şekilde: Adidas, Adil Işık, Altınyıldız, Armani Jeans, Atasay, Atasun Optik, Ayakkabı Dünyası, Bambi, Banana Republic, Batik, Benetton, Bershka, Beta, Beymen, Beymen Club, Bimeks, Boyner, Brandroom, Burberry, Calvin Klein, Camel Active, Camel Trophy, Camper, Carnevale, Carrera, Ceyo, Colins, Collezzione ve daha yüzlerce marka.

Siz de güncel indirim ve kampanyalardan anında haberdar olmak isterseniz, Vipme uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Uyanık TV

    Android cihazlarınızdan Türk televizyon kanallarını takip etmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Zara

    Zara'nın resmi Android uygulaması ile sanatçıyı daha yakından takip edebilirsiniz.
  • İntersinema

    İntersinema, sinemaseverler için geliştiril geniş çaplı ve detaylı bir Android sinema uygulaması.
  • Kahve Falı

    Kahve fincanınızın fotoğraflarını çekerek falınızı kolayca yorumlatabilirsiniz.
  • Kidofun

    Kidofun, çocuğunuza uygun etkinlikleri hızlıca bulabileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Özlü Sözler

    Özlü Sözler, ünlü kişilerin ağzından çıkan seçilmiş sözlerin yer aldığı bir mobil uygulamadır.
  • Google Spotlight Stories

    Android için ücretsiz bir Google uygulaması olan Google Spotlight Stories ile şirketin gelecek planlarını takip edin.
  • Blippar

    Blippar ile ünlü markaların özel tekliflerini kaçırmayın. Sizde beğendiğiniz markanın teklifini blipp'leyin karlı çıkın.