Visualizer Photo Resize

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,087 TOPLAM İNDİRME
5.55 MB DOSYA BOYUTU

Visualizer Photo Resize, fotoğraflarınızın çözünürlüğünü toplu olarak düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir fotoğraf düzenleme programıdır.

Visualizer Photo Resize, kullanıcıların toplu resim dönüştürme ve yeniden boyutlandırma işlemleri için kullanabilecekleri başarılı bir resim editörüdür. Basit ve sade bir arayüze sahip olan programı diğer programlardan ayıran özelliği sahip olduğu sihirbazdır. Sadece karşınıza gelen ilgili adımları takip ederek resimlerinizi kolayca düzenleyebilirsiniz.

İlk adımda düzenlemek istediğiniz resimlerin bulunduğu klasörü ve işlem sonrasında resimlerin kaydedileceği klasörü belirliyor ve sonrasında yeniden boyutlandırma ve filigranla ilgili diğer ayarları düzenleyerek bir sonraki adıma geçiyoruz.

Bu kez karşımıza resimlerin kalite ayarlarıyla ilgili bir bölüm çıkıyor. Ayarları kendimize göre özelleştirdikten sonra sıradaki adıma geçebiliriz.

Son adımda bizleri renk ayarları ve çözünürlükle ilgili birkaç ayar daha bekliyor. Bu bölümüde kendimize göre düzenledikten sonra dönüştürme işlemine başlıyoruz.

Tüm fotoğraflarınız için metin filigranlar kullanabilir ve kullanmak istediğiniz metin filigranları için renk, boyut, font ayarlarını özelleştirebilirsiniz. Program ne yazık ki resim filigranlar için destek sunmamaktadır.

Bilgisayar performansınızdan fire vermeden dönüştürme işlemini oldukça hızlı bir şekilde tamamlayan Visualizer Photo Resize'ı tüm kullanıcılarımıza öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Photo Resize

    Easy Photo Resize ile resimlerinizi kolayca yeniden boyutlandırabilirsiniz
  • Image Resize Guide Lite

    Image Resize Guide Lite, resim boyutunu ve resimlerin en-boy oranını değiştirebileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Picture Resize Genius 2.7.1

    Picture Resize Genius resimlerinizin istediğiniz kısımlarını yada tamamını yeniden boyutlandırmada kullanılmak üzere üretilmiş bir yazılım.
  • Free Image Convert and Resize

    Bilgisayarınızda bulunan resimleri istediğiniz farklı bir resim formatına çevirmenizi ve hızlı bir şekilde boyutlarını değiştirmenizi sağlayan basit bir resim düzenleme programıdır.
  • Free Picture Resize Starter

    Resimlerinizin boyutlarını, ebatlarını küçültmek için kullanabileceğiniz bu kolay kullanım özelliklerine sahip ve tamamen ücretsiz olan yazılım ile resimlerinizi kolayca küçültüp paylaşabilirsiniz.
  • VicMan's Photo Editor

    VicMan's Photo Editor, ücretsiz ve kullanışlı bir resim editörüdür.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • Photo-Brush

    Photo-Brush kapsamlı ve zengin özelliklere sahip bir resim düzenleme yazılımıdır