VJC

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8,406 TOPLAM İNDİRME
0.22 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki resim ve fotoğraf dosyalarının boyutlarını azaltmak için VJC programı ücretsiz ve iyi bir alternatif.

VJC programı resim ve fotoğraf dosyalarının boyutunu küçülten bir resim dosyası sıkıştırma programı. Elinizdeki resim ve fotoğraf dosyaları, özellikle yüksek kaliteli olmaları durumunda fazla adetlerde inanılmaz yer kaplayabiliyorlar ve bu da fotoğrafların taşınabilirliklerini azaltan etkenlerden bir tanesi. Bunun yanında özellikle web tasarım ile uğraşanların başının belalarından birisinin de fotoğraf boyutlarından kaynaklanan yavaşlıklar olduğu göz önüne alındığında kolay ve hızlı kullanılır bir resim sıkıştırıcısının önemi daha da ortaya çıkıyor.

Programı kullanırken tek yapmanız gereken istediğiniz resmi programa sürükle bırak yöntemi ile attıktan sonra varolan sıkıştırma oranları arasından birini seçmek. Dilerseniz sıkıştırma seviyesini seçebileceğiniz gibi dilerseniz de elde etmek istediğiniz dosya boyutunu seçebilir ve sıkıştırmanın otomatik olarak gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.

Bu işlemleri yaparken iki pencere karşınızda yer alıyor ve böylece anlık olarak hangi resim sıkıştırma oranının resmi ne hale getirebileceğini görebiliyorsunuz. Tatmin olduğunuzda ise tek yapmanız gereken kaydetme butonuna basmak ve resminizi istediğiniz yerde kullanmak.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • Tinuous

    Tenuous sayesinde resim ve fotoğraflarınızın formatını kolayca diğer resim formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • Imagisizer

    Imagisizer, resim dosyalarını toplu olarak yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan basit bir resim boyutlandırma programıdır.