Vodafone Güvenli Depo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,070 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Vodafone Güvenli Depo, Android rehber, mesaj, fotoğraf ve video, dosya yedekleme uygulaması.

Vodafone Güvenli Depo, Vodafone’un bireysel müşterilerine sunduğu bulut depolama servisi ve Android cihazınızdaki fotoğraf ve videolardan rehberinize önemli gördüğünüz her şeyi yedekleyip dilediğiniz zaman geri yükleyebiliyorsunuz.

Vodafone’lular için ücretsiz 1GB depolama alanı sunan uygulama özellikle eski cihazdan yeni cihaza geçiş yaparken sorun olan rehber, fotoğraf ve video, mesaj yedekleme işini kolaylıkla yapmanızı sağlıyor.

Online işlemlerde kullandığınız şifrenizle giriş yaparak hemen mühim dosyalarınız dahil yedeklemeye başlayabiliyorsunuz. Daha da güzeli otomatik yedekleme özelliği mevcut. Bu sayede rehberinize bir kişi eklediğinizde bu değişiklik otomatik olarak yansıyor ve yedekleme yapmak için uygulamaya girmeniz gerekmiyor. Tabii ki bu özellik sadece rehberle sınırlı değil; çektiğiniz fotoğraf ve videolar, mesajlarınız, dosyalarınız da ister WiFi ister mobil internet bağlantısı üzerinden otomatik yedekleniyor.

Erkan Calp

Vodafone Güvenli Depo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
345 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Vodafone Güvenli Depo, iPhone rehber, mesaj, fotoğraf ve video yedekleme uygulaması.

Vodafone Güvenli Depo, iPhone rehber, mesaj, fotoğraf ve video yedekleme ve geri yükleme işlemini başarılı bir şekilde yapabilen bulut depolama uygulaması. Vodafone’lu olarak giriş yapmanızla birlikte ücretsiz 1GB depolama alanına sahip olabileceğiniz uygulamada otomatik yedekleme seçeneği de bulunmakta.

Vodafone’un veri yedekleme uygulaması cihaz değişimi yapıldığında en büyük sorunlardan biri olan rehber, mesaj ve fotoğraf – videoların uçup gitmesi sorununu çözüyor. Tüm önemli verilerinizi sıkıntısız bir şekilde yedekleyip dilediğiniz vakit geri yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca ister WiFi ister mobil internet bağlantınız kullanılarak rehber ve medyalarınızın otomatik yedeklenmesini sağlayabiliyorsunuz. Otomatik yedekleme özelliği rehbere yeni kişi eklendiğinde, fotoğraf ve video çekildiğinde her seferinde uygulamaya giriş yapma zorunluluğunu ortadan kaldırdığından harika olmuş.

Not: Ücretsiz 1GB depolama alanı sunuluyor. Rehber ve mesajları yedeklemek için yeterli bir alan elbette ancak keşke biraz daha fazla alan verilseydi. Unutmadan, uygulamayı Online Self Servis bilgilerinizle giriş yaparak kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bulutt Depo

    BuluTT Depo, Türk Telekom'un sunduğu bulut depolama hizmetidir.
  • Vodafone Yanımda

    Vodafone Yanımda, Vodafone'un bireysel abonelerine sunduğu online işlemler uygulamasıdır.
  • Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor

    Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor uygulaması ile mobil modeminizi akıllı telefon veya tabletinizden yönetebilirsiniz.
  • Ultrasurf VPN

    Ultrasurf VPN ile Android cihazlarınızdan sansürlü sitelere güvenli ve hızlı erişim sağlayabilirsiniz.
  • Flower VPN

    Flower VPN, hızlı, güvenli ve basit VPN uygulamaları arasında.
  • Slash Keyboard

    Slash Keyboard, sosyal ağ uygulamalarının entegre edildiği güvenli klavye uygulaması.
  • Avast Passwords

    Avast Passwords, Android cihazlarınızda ücretsiz kullanabileceğiniz güvenli parola yöneticisi.
  • Dolap

    Dolap, Trendyol bünyesinde yer alan güvenli ikinci el alışveriş uygulaması.