Voice Changer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME

Voice Changer, Android cihazlar için üretilmiş bir ses değiştirme uygulaması.

Voice Changer, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş bir ses değiştirme uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde sesimize istediğimiz efekti sadece tek bir dokunuşla ekleyebilme şansına sahip oluyoruz.

Voice Changer'ın özellikle şaka amaçlı kullanılabilecek bir uygulama olduğunu düşünüyoruz. Sesinizi kaydedip efektler ekleyerek ister alarm olarak atayabilir istersek de arkadaşlarımıza ve aile bireylerimize şaka yapma amaçlı kullanabiliyoruz.

Uygulamada sunulan efektler; sarhoş, mağara, canavar, robot, cüce, korkutucu, helyum efekti, yankı efekti, sincap sesi, ters efekt, hızlı okumak efekti.

Uygulamayı kullanabilmek için sadece ses kaydetmemiz ve sunulan efektler arasından birini seçmemiz gerekiyor. Bu aşamadan sonra sesimizi efektli olarak dinleyip paylaşabiliyoruz.

Emircan Erdoğan

Voice Changer

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME

Voice Changer tam tamına 18 farklı ses tipine sahip olan bir ses değiştirme uygulamasıdır.

Çevrenizdekilere ufak şakalar yaparak eğlenceli vakit gerçirmeyi sevenlerdenseniz Voice Changer mutlaka göz atmanız gereken uygulamalar arasında yer almakta. 1,99 TL fiyat etiketiyle makul olarak değerlendirebileceğimiz Voice Changer sayesinde sesinizi değiştirebilir ve arkadaşlarınızı şaşırtabilirsiniz.

Uygulamanın en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de 18 farklı ses efektine sahip olması. Bu sayede gerçekleştireceğiniz şaka için seçebileceğiniz farklı seçeneklere sahipsiniz. Farklı ses efektlerine ek olarak bir de ton, yankı, frekans ve hız farkını ayarlama seçeneğine sahipsiniz. Bu sayede hali hazırda zaten fazla miktarda bulunan ses efektlerini daha kişisel bir forma sokabilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak oluşturduğunuz ses efektlerini galerinize kaydedebilir ve daha sonra tekrar kullanabilirsiniz. Uygulamanın temel işlevi olan ses değiştirmeye ek olarak bir de kişiselleştirilebilir menü tasarımına yer verilmiş.

Kısacası Voice Changer sunduğu kapsamlı içerik ve kişiselleştirilebilir menü tasarımıyla şaka yapmaktan keyif alan kullanıcıları hedef alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voice Changer With Effects

    Voice Changer With Effects ile sesinizi değiştirin, değiştirdiğiniz sesle eğlenceli dakikalar geçirin.
  • Helium Voice Changer

    Helium Voice Changer uygulamasını kullanarak çektiğiniz videolardaki sesleri esprili bir şekilde değiştirebilirsiniz.
  • Voice Changer Calling

    Voice Changer Calling, Android işletim sistemi üzerinde kullanabileceğiniz bir ses değiştirme uygulamasıdır.
  • Call Voice Changer APK

    Call Voice Changer, Android işletim sistemi üzerinde kullanılabilen bir tür ses değiştirme uygulamasıdır.
  • FlipLip Voice Changer

    FlipLip Voice Changer, görünümüzü ve sesinizi değiştirerek arkadaşlarınıza komik mesjalar göndermenizi sağlayan ücretsiz bir ses değiştirme uygulaması.
  • Call Voice Changer Allogag

    Call Voice Changer Allogag, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde rahatlıkla çalışabilen bir ses değiştirme uygulamasıdır.
  • Simple Voice Changer

    Simple Voice Changer, Android cihazlarınız üzerinde sesinize komik ve eğlenceli efektler ekleyerek değiştiren ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Voice Changer 2

    Voice Changer 2, sesinizi değiştirerek arkadaşlarınıza şakalar yapmak yada eğlenmek istiyorsanız kullanmanız gereken ücretsiz bir Android uygulamasıdır.