Voice Selfie

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Voice Selfie uygulaması ile sesinizi kullanarak selfie çekimleri gerçekleştirebilirsiniz.

Voice Selfie, eller serbest konumda selfie çekimini mümkün kılan ücretsiz bir mobil uygulama. Akıllı telefonunuzun kamerasını selfie fotoğraflarla meşgul eden biriyseniz bu uygulama çok işinize yarayacak.

Voice Selfie uygulaması sayesinde selfie (özçekim) fotoğraf çekmek istediğinizde kamera butonuna dokunmak yerine sadece sesinizi kullanarak art arda çekimler gerçekleştirebilirsiniz. Çekim işlemini hem hızlandıran hem de kolaylaştıran uygulama ses haricinde 2 farklı çekim modu sunuyor. Zaman ayarlı ve normal çekimler de yapabiliyorsunuz. Uygulamanın en güzel yanı ise; sesli komutu kendiniz belirleyebilmeniz. Tabii ki yabancı bir uygulama olduğundan özçekim komutu yerine self gibi yabancı bir isim vermeniz gerekebilir. Ancak yine de demenizde fayda var.

Çektiğiniz fotoğrafları otomatik olarak telefonunuzun hafızasına atan uygulamanın ayarlar menüsünde zamanlayıcı, mikrofon hassasiyeti ve varsayılan çekim modunu belirleyebileceğiniz bir seçenek yer alıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy selfie

    Easy selfie uygulaması ile sadece sesinizi kullanarak fotoğraf çekebilirsiniz.
  • Lumia Selfie

    Lumia Selfie uygulaması ile cihazınızın hem ön hem de arka kamerası ile çekim yapabilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.
  • Create A Perfect Selfie

    Create A Perfect Selfie, özçekim fotoğraflarda yüzünüzü, gözünüzü düzeltmek için kullanabileceğiniz başarılı bir uygulama.
  • B612

    B612, LINE'ın Windows Phone kullanıcılarına ücretsiz sunduğu selfie uygulaması.
  • Voice Recorder

    Voice Recorder ile sesinizi ve aramalarınızı kaydedebilir, bulut hesabınıza yükleyebilirsiniz.
  • Windows Voice Recorder

    Windows Voice Recorder, Microsoft'un Windows platformuna özel ses kaydetme uygulaması.
  • Automatic Call Voice Recorder

    Windows Phone için ücretsiz olarak sunulan bir ses kayıt uygulaması olan Automatic Call Voice Recorder kolay anlaşılır bir arayüze sahip.
  • Mobli

    Mobli, canlı video ve fotoğraf paylaşımı yapabileceğiniz sosyal ağ uygulamasıdır.