Voicedocs

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,426 TOPLAM İNDİRME
0.76 MB DOSYA BOYUTU

Voicedocs bir speech to text yazılımıdır

Voicedocs, speech to text teknolojisi ile kullanıcılara konuşmayı yazıya çevirme konusunda yardımcı olan bir program.

30 günlük deneme sürümü şeklinde hazırlanmış bir yazılım olan Voicedocs temel olarak sizin konuşmanızı algılayarak konuşmanız içerisinde geçen kelimeleri metine dönüştürüyor ve bu sayede klavye kullanmadan yazı yazmanıza yardımcı oluyor. Voicedocs programı ses algılamak için Android cihazınızı kullanmakta. Kullanıcılar Voicedocs'un Android uygulamasını mobil cihazlarına yükledikten sonra bu mobil cihazlarının mikrofonlarını kullanarak konuşmalarını kaydedebiliyorlar ve metin olarak bilgisayarlarına aktarabiliyorlar.

Voicedocs pratik kullanımda çok isabetli sonuçlar sergileyemiyor. Yaptığımız testlerde Voicedocs'un konuşmalarımızı doğru olarak algılamada biraz zorlandığına şahit olduk. Voicedocs uygulaması çalışmak için internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Voicedocs'u nasıl kullanabileceğinizi bu talimatlara göz atarak öğrenebilirsiniz:

  • Voicedocs programını bu sayfa üzerinden indirerek kurulumunu tamamlayın
  • Voicedocs Android uygulamasını bu bağlantıyı kullanarak indirin:
  • Bilgisayarınızda Voicedocs programını çalıştırın, ekrandaki eşleştirme kodunu kaydedin
  • Kaydettiğiniz eşleştirme kodunu Android cihazınızdaki Voicedocs uygulamasına girin
Can Erdil Şentürk

Voicedocs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
515 TOPLAM İNDİRME
7.7 MB DOSYA BOYUTU

Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır

Voicedocs eğer daha pratik bir şekilde yazı yazmak isterseniz faydalanabileceğiniz kullanıcılara konuşmayı yazıya çevirme konusunda yardımcı olan bir mobil speech to text uygulaması.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş Voicedocs tamamen Türkçe destekli bir uygulama. Uygulama temel olarak Android cihazınızın mikrofonuna konuştuğunuz kelimeleri metin olarak kaydediyor. Voicedocs'u benzer konuşmayı yazıya çevirme uygulamalarından ayıran önemli bir özellik bulunuyor; o da uygulamanın konuşmalarınızı metine çevirdikten sonra bu metinleri bilgisayara aktarabilmesi. Bu sayede Android cihazınızı bir ses algılama aracı olarak kullanıp konuşmalarınızı bilgisayara aktarabiliyorsunuz.

Voicedocs klavyede yazı yazmak için daha hızlı bir yol sunabiliyor. Fakat uygulama ses algılama konusunda her zaman çok isabetli sonuçlar sergileyemiyor. Voicedocs kullanışlı olabilen özelliklere de sahip. Uygulama büyük harfleri ve noktalama işaretlerini çevirilere ekleyebilmekte.

30 günlük ücretsiz deneme imkanı sunan Voicedocs uygulamasından yararlanmak için şu adımları takip etmeniz gerekmektedir:

  • Voicedocs uygulamasını Android cihazınıza yükleyin
  • Bu bağlantıyı kullanarak Voicedocs programını bilgisayarınıza indirin:
     
  • Bilgisayarınızda çalıştırdığınız Voicedocs programından alacağınız eşleştirme kodunu Android cihazınızdaki Voicedocs uygulamasına girin
Can Erdil Şentürk

Voicedocs

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir speech to text uygulamasıdır

Voicedocs eğer mobil cihazlarınızda pratik bir şekilde yazı yazmak isterseniz oldukça işinize yarayabilecek bir speech to text uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Voicedocs temel olarak konuşmayı yazıya çevirme konusunda kullanıcılara yardımcı oluyor. Voicedocs konuşmalarınızı algılayarak bu ses girdilerini yazıya döküyor ve bu sayede mobil cihazınızda zahmet harcamadan yazışmalar yapabiliyorsunuz.

Voicedocs'u ihtiyaçlarınızla paralel olarak bir not defteri olarak kullanabilir, söylediklerinizi yazıya aktarabilirsiniz. Ayrıca Voicedocs ile konuştuğunuz şeyleri direkt olarak WhatsApp, SMS ve Facebook gibi araçlar üzerinden mesaja dönüştürüp karşı tarafa gönderebilirsiniz.

Voicedocs'ın güzel yönü uygulamayı bilgisayarınızla senkronize olarak kullanabiliyor oluşunuz. Yani telefonunuza konuştuğunuzda Voicedocs'un bilgisayar versiyonu yardımıyla konuşmalarınızı bilgisayarınız üzerinde yazıya dökebiliyorsunuz. Bu sayede not defteri, Word ve Excel gibi uygulamalarda konuşmalarınızla yazı yazabiliyorsunuz.

Voicedocs erişim engeli olan kullanıcılara dokunmatik klavyeyi kullanmadan yazı yazma imkanı vermesi açısından oldukça öenmli bir uygulama.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı kolayca kapatabilirsiniz
  • Cleanup

    Cleanup ile Internet Explorer çerezlerini ve önbelleğini temizleyebilirsiniz
  • AtHome Video Streamer

    AtHome Video Streamer web kameranızı bir güvenlik kamerasına çeviren bir yazılımdır
  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile bilgisayarınızı mobil cihazınızı kullanarak uzaktan kontrol edebilirsiniz
  • Meslek Testi

    Meslek Testi, farklı kategorilerden sorularla size en uygun mesleği açığa çıkarıyor.
  • PerformanceTest

    Bilgisayarınızı çeşitli sistem araçlarıyla test ederek, bilgisayarınızın ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Whois

    Whois, alan adlarıyla ilgili kayıt bilgilerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olacak ücretsiz bir yardımcı araçtır.