Voice/Ringtone Recorder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Voice/Ringtone Recorder ike kolayca ses kaydedebilir, düzenleyebilir, zil sesi yapabilir ve paylaşabilirsiniz

Voice/Ringtone Recorder kullanıcılara ses kaydetme, kaydedilen sesleri kullanarak zil sesi yapma, kayıtları düzenleme ve paylaşma konusunda yardımcı olan bir ses kayıt uygulamasıdır.

Voice/Ringtone Recorder sayesinde iOS işletim sistemini kullanan iPhone veya iPad'imiz aracılığıyla ses kaydı yapabiliyoruz ve bu ses kayıtlarını mobil cihazlarımız üzerinden e-posta aracılığıyla paylaşabiliyoruz. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu ses kayıt uygulaması beraberinde birkaç kullanışlı özellik de getirmekte. Voice/Ringtone Recorder ile ses kaydı yapabildiğiniz gibi kaydettiğiniz ses dosyalarını zil seslerine dönüştürebiliyorsunuz. Uygulama kullanıcılara herhangi bir kısıtlama olmadan sınırsız kayıt yapma imkanı veriyor. Bu sayede depolama alanınız el verdiğince uzun ses kayıtları oluşturabilirsiniz. 

Voice/Ringtone Recorder kaydettiğiniz ses dosyalarının başlıklarını belirlemenizi ve ses kayıtlarına notlar eklemenizi mümkün kılmakta. Böylece ses kayıtlarınızı daha düzenli bir şekilde saklayabiliyorsunuz. Ayrıca depoladığınız ses kayıtları arasında arama da yapabiliyorsunuz ve aradığınız dosyaya daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Awesome Voice Recorder

    Awesome Voice Recorder uygulamasında yüksek kaliteli ses kayıtları alabiliyor ve bu kayıtları dilediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz.
  • Voice Recorder Free

    Voce Recorder, iOS cihazlarınız için tam özellikli ve ücretsiz ses kayıt uygulamasıdır.
  • My Voice Recorder Free

    My Voice Recorder ile ses kaydı oluşturmak oldukça basit.
  • Cool Ringtone Maker Lite

    Cool Ringtone Maker Lite, iPhone ve iPad'iniz ile birlikte yeni kendinize özel zil sesleri oluşturmanızı sağlayan ücretsiz ve başarılı bir uygulamadır.
  • Recorder App

    Recorder App, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz kapsamlı bir ses kaydetme uygulaması.
  • Take Creative Vocal Recorder

    Take Creative Vocal Recorder, müzikseverlere hitap eden kapsamlı ve pratik bir ses kaydetme uygulaması.
  • Voice Changer Free

    Voice Changer Free ile sıkıcı ses kayıt uygulamalarını unutup yepyeni bir deneyime ortak olabilirsiniz. Uygulamada birçok farklı tipte efekt bulunmakta.
  • Voice Record Pro

    Voice Record Pro, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz, pratik bir ses kayıt uygulaması.