Vole CHM Reviewer

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
275 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Ofis dökümanlarına eklenen CHM ve VMC formatlı notları görüntülemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.

Vole CHM Reviewer programı, çeşitli programlar vasıtasıyla üzerine notlar, resimler, videolar ve sesler eklenen ofis dökümanlarının görüntülenebilmesi için kullanabileceğiniz ücretsiz programlardan bir tanesi.

Genellikle şirketlerin eğitim takımları tarafından ofis dökümanlarına çeşitli yardımcı dökümanlar ekleniyor ve böylece bir yandan dökümanı okuyan, bir yandan da yardım dosyalarına göz atan kullanıcıların öğrenme hızlarında da artış sağlanabiliyor.

CHM ve VMC formatlı olarak hazırlanan bu notları maalesef ofis programlarının kendileri açamıyorlar ancak Vole CHM Reviewer gibi programlar sayesinde kullanıcıların sorun yaşamadan yardımcı eklentileri açmaları sağlanıyor. Bu eklentiler yazılardan tutun da videolara kadar çok çeşitli olabildiği için kendi kişisel ihtiyaçlarınız için de oldukça faydalı olabiliyorlar.

Kullanıcı arayüzü çok kolay olarak hazırlanmış olan ve medyaların sorunsuzca oynatılabildiği Vole CHM Reviewer, her kullanıcının işine yaramayacaktır ancak bilhassa akademisyenler ve iş dünyasının içerisinde yer alanların faydalanabileceğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vole Word Reviewer

    Vole Word Reviewer programı sayesinde Word dosyalarınıza multimedya notlar ekleyebilirsiniz.
  • Vole Media CHM

    Vole Media CHM programı sayesinde ofis dökümanlarınızın yanındaki yardım dosyalarını multimedya CHM dosyaları haline getirebilirsiniz.
  • Batch CHM to PDF Converter

    Batch CHM to PDF Converter, CHM dosyalarınızı PDF formatına dönüştüren bir programdır.
  • Batch CHM to Word Converter

    Batch CHM to Word Converter, CHM dosyalarınızı Word formatına dönüştüren programdır.
  • Easy CHM v3.76

    CHM tarzında (Html Help) yardım dosyası ve e-kitap oluşturmaya yarayan bir program. CHM Help oluşturmak için önceden hazırlamış olduğunuz klasörü programla eşleştirmelisiniz. Program otomatik olarak o dosyaları kendi bünyesine alır. Daha
  • Vole Edutainment

    Vole Edutainment, farklı medya dosyalarını, belgeleri ve web sayfalarını bir araya toplayabileceğiniz ve görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Vole Magic Note

    Bilgisayarınızda interaktif medyalar ile notlar ve günlükler tutabilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • Vole Windows Expedition

    Bilgisayarınızdaki klasör ve dosyaları en kolay şekilde yönetebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.