Voralent PNGmini

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME
1.79 MB DOSYA BOYUTU

Voralent PNGmini programını kullanarak bilgisayarınızdaki resim ve fotoğrafları kayıpsız olarak optimize edebilirsiniz.

Voralent PNGmini programı, bilgisayarında binlerce farklı fotoğraf albümü bulunduran ancak bu albümlerin kapladıkları boyutlardan şikayet edenler için hazırlanmış ücretsiz ve kaliteli programlardan bir tanesi. Programın temel amacı, çok yer kaplayan resim dosyalarını optimize ederek boyutlarını azaltmak ancak bunu yaparken kalitelerinin düşmemesini sağlamak.

Zira boyutu küçültülmüş olan resimler ve fotoğraflar, hem daha kolay bir şekilde paylaşılabiliyor, gönderilebiliyor ve gösterilebiliyorlar, hem de bilgisayarda daha verimli bir şekilde saklanmaları mümkün hale geliyor.

Arayüz olarak çok kolay bir şekilde kullanabileceğiniz basit bir yapıya sahip olan program, böylece dosyalarınızın optimize edilmesi için gereken tüm araçları en hızlı yolda önünüze seriyor. Ancak dosyaların sadece sürükle bırak yöntemiyle bırakılabilmesi ve teker teker işlem yapmak yerine toplu işlemlerin öne çıkarılması nedeniyle, her resmiyle tek tek ilgilenmek isteyen kullanıcılar aradıklarını bulamayabilirler.

Aynı zamanda, resimlerin optimizasyonlarının ne oranda gerçekleştirileceğine dair herhangi bir bilgi yer almadığı için, bu konuda ayar yapmak mümkün olmuyor ve kullanıcı programın sunduğu genel optimizasyon ayarlarını kullanmak zorunda kalıyor. Fakat bu ayarlar resmin kalitesini bozmayacak şekilde düzenlendiklerinden, programı kullanırken memnun kalacağınıza inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voralent WebPconv

    Voralent WebPconv sayesinde elinizdeki resim dosyalarını en kolay ve ücretsiz yoldan WebP formatına dönüştürebilirsiniz.
  • Voralent WEBmini

    Voralent WEBmini programını kullanarak JavaScript ve CSS kodlarınızı sıkıştırabilir, temizleyebilirsiniz.
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • Tinuous

    Tenuous sayesinde resim ve fotoğraflarınızın formatını kolayca diğer resim formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.