Wakie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
438 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Wakie uygulaması ile Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir alarm uygulamasına kavuşabilirsiniz.

Wakie son zamanlarda karşılaştığımız en ilginç alarm uygulamaları arasında yer alıyor ve kullanıcıların sabahları birbirlerini uyandırmalarına imkan tanıyor. İlk bakışta kulağa biraz garip gelebilir ancak uygulama tam olarak başkalarını uyandırmak üzere hazırlanmış ve dolayısıyla zaman zaman eğlenceli anlar yaratma şansı da mevcut.

Android kullanıcıları için ücretsiz olarak sunulan Wakie uygulaması, çok kolay kullanılır ve sade bir arayüze sahip. Bu sayede hem alarm kurarken hem de başkalarını uyandırmak istediğinizde sorun yaşamadan tüm işlevlerinden faydalanabiliyorsunuz.

Alarmınızı sabah belli bir saate kurduğunuzda, o saatte başka bir kullanıcıdan arama alacaksınız ve 60 saniye boyunca sizi uyandırmak için konuştuğuna denk geleceksiniz. Son 10 saniyede sesli uyarı veren ve 1 dakika sonunda görüşmeyi otomatik olarak sonlandıran uygulama, böylece telefonu nasıl kapatacağınızı bilmiyorsanız bunu sizin için yapıyor.

Aynı işi siz de başkalarını uyandırmak için yapabiliyor ve böylece eğlenceli anlara şahit olabiliyorsunuz. Ancak maalesef henüz ABD, İngiltere, Kanada, Singapur ve Hong Kong dışındaki kullanıcılar alarm kuramıyorlar. Fakat diğer ülkelerdeki kişiler hali hazırda alarm kurmuş olan kişileri uyandırabildikleri için uygulamanın bu yanından sorunsuzca faydalanabilirsiniz.

Eğer klasik alarm seslerinden ve uyandırma yöntemlerinden sıkıldıysanız eğlenceli uyandırma sohbetlerini denemek için uygulamayı indirmeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Wakie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
32.7 MB DOSYA BOYUTU

Wakie uygulaması ile iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak güne güzel bir sohbetle uyanabilir ve keyfinizi yerine getirebilirsiniz.

Wakie uygulaması, iPhone ve iPad mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz alarm uygulaması olarak hazırlanmış ve bunu oldukça yenilikçi bir şekilde gerçekleştiriyor diyebilirim. Zira artık sıkıcı ve en fazla müzik çalarak değişiklik ortaya koyabilen alarm uygulamalarının yerine her sabaha bir gülümsemeyle uyanma şansımız var.

Uygulama standart alarmlar yerine diğer Wakie kullanıcıları tarafından gerçekleştirilecek olan aramalarla uyanmanıza olanak tanıyor. Böylelikle gerçek bir insanın sizi uyandırmasını sağlayabiliyor ve muhabbet hoşunuza giderse yataktan mutlu bir şekilde kalkabiliyorsunuz. Sadece güvenilir Wakie kullanıcılarının uyandırma yetkisi olduğu için bu konuda gerçekleşebilecek suistimallerin de önüne geçilebiliyor.

Aramalar sadece 60 saniye boyunca gerçekleştirilebildiği için sizi rahatsız edebilmesi muhtemel sohbetlerin de önüne geçiliyor ve sizi uyandırmak isteyen kişi 60 saniyeden daha uzun konuşamıyor. Böylece uygulamanın uyandıran ve uyanan kişiler arasındaki denetimi ve kontrolü biraz daha kolaylaşmış.

Güven verici kullanıcıların tespiti için uygulamaya kaydın ardından kontroller yapılıyor ve ayrıca varolan bu kullanıcıların aktiviteleri devamlı olarak takip ediliyor. Şüpheli davranışlarda bulunan ve rahatsızlık verenler ise tabii ki ortadan kaldırılıyorlar.

Oldukça ilginç ve eğlenceli kısa sohbetlere olanak tanırken bir yandan da yataktan kalkmanıza yardımcı olduğu için denemeniz gerekenlerden birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Wakie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Wakie uygulaması ile Windows Phone cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz çok eğlenceli bir alarm uygulamasına kavuşabilirsiniz.

Wakie uygulaması, son zamanların en ilginç uygulamaları arasında yer alıyor ve alarm olarak diğer kullanıcılar tarafından uyandırılmanızı sağlıyor. Artık sıradan alarm sesleri ya da uyanmak için kullandığınız matematik bulmacalı alarm uygulamalarına bir son verebilirsiniz. Uygulamayı kullanarak bir alarm kurduğunuzda, başka bir kullanıcı tarafından o saatte aranıyorsunuz ve bu sayede sesler yerine gerçek bir kişinin sizi uyandırmasıyla güne başlayabiliyorsunuz.

Windows Phone işletim sistemli mobil cihazlar için hazırlanmış olan uygulama, oldukça kolay bir kullanıma sahip ve ücretsiz olarak sunuluyor. Bu sayede kullanmak için herhangi bir engele sahip değilsiniz ancak şimdilik maalesef ülkemizde alarm kurma opsiyonu tanımıyor. Lakin yine de Türkiye'den diğer uygulama kullanıcılarını uyandırma izniniz var. Geliştiricisi yakın zamanda diğer ülkelerde de alarm kurma özelliğinin yayınlanacağını belirtiyor.

Uygulamayı kullanırken karşı tarafı uyandırmak için tam 60 saniye vaktiniz var. Bu süre dolduğunda görüşmeniz otomatik olarak sonlandırılıyor ve yarıda kesilmemesi için 50. saniyede bir uyarı tonu gönderiliyor. Uygulamada hangi kullanıcıları uyandırmayı tercih edebileceğinize de seçebiliyor ve böylece hoşunuza gitmeyen insanlarla konuşmamayı seçebiliyorsunuz.

Siz karşıdaki kişi ile paylaşmak istemedikçe hiç bir şekilde iletişim numaranıza da erişilemiyor. Böylece gizliliğinizi korumak ve kendinizi saklamak veya saklamamak her zaman sizin ellerinizde diyebilirim. İlginç uygulamalar arayanların deneyebilecekleri uygulamalar arasında olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • HARDiNFO

    HARDiNFO, Android telefon ve tablet için donanım bilgisi uygulaması.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.