Wall Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Wall Hit oyununda tüm topları sepetin içerisine gönderin!

Eğer refleksiniz kuvvetli ise Wall Hit oyunu tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Wall Hit oyununda tüm topları ekranın alt kısmında bulunan sepete atmanız gerekiyor. Yalnız bu iş düşündüğünüz kadar kolay olmayacak. Çünkü size doğru fırlatılan topların sayısı oldukça fazla ve sizin bu topları kontrol etmeniz gerekiyor.

Wall Hit oyununda ekranın sol alt köşesinden toplar fırlatılmaya başlanıyor. Sizin ekranın sağ kısmında bulunan platform yardımıyla topları yönlendirmeniz gerekli. Topları ekranın alt kısmında bulunan sepete atmanız ve her bölümde bu işlemi tekrarlamanız gerekiyor. Wall Hit oyunu size bazı zamanlarda hediyeler veriyor ve bu hediyeler sayesinde bölümleri daha kolay geçebiliyorsunuz. Hediyeler arasında platformu komple duvar yapma ve hızlı top atışı gibi özellikler var. Bu özellikleri kullandığınızda daha fazla puan kazanabilirsiniz.

Oldukça eğlenceli bir oyun olan Wall Hit, renkli grafikleri ve eğlenceli ses efektleri ile sizi bekliyor. Hemen şimdi Wall Hit'i indirin ve oynamaya başlayın. Hatta oyunu arkadaşlarınıza da önerin ve aranızda en iyi kimin Wall Hit oynadığını bulun.

Uğur Sağlam

Wall Hit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
111.1 MB DOSYA BOYUTU

Wall Hit oyununda çok dikkatli olun ve topları asla düşürmeyin!

Beceri oyunlarını seviyorsanız Wall Hit tam size göre. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Wall Hit oyunu, renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleriyle birlikte dikkat çekiyor. Oyunu oynarken günlük stresten uzaklaşıyor ve eğlenceli zaman geçiriyorsunuz.

Wall Hit oyununda amacınız ekranın sol alt kısmından fırlatılan topları platform yardımıyla yönlendirerek ekranın alt kısmında bulunan sepete atmak. Bu işlemi her bölümde tekrarlayacak ve tüm topları sepete atmaya çalışacaksınız. Eğer herhangi bir topu yönlendiremezseniz ve yere düşürürseniz oyunu kaybedebilirsiniz. Oldukça fazla dikkat isteyen Wall Hit oyununda topları nasıl yönlendireceğiniz tamamen size kalmış. Oyunda bölümleri geçebilmek için kendinize özel bir taktik bulmanızda fayda var. Eğer güzel bir taktik bulamazsanız ilerleyen bölümlerde zorlanabilirsiniz.

Wall Hit oyununu oynadıkça bazı sürpriz hediyelerle karşılaşıyorsunuz. Bu hediyeler sayesinde bölümleri daha hızlı geçebilirsiniz. Size verilen hediyeler hızlı top gönderme ve platformu büyültme olarak değişiklik gösteriyor. Boş zamanlarınızda oynayabilecek güzel bir oyun arıyorsanız Wall Hit’i hemen şimdi indirin ve eğlenceyi başlatın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hit The Pillar

    Hit The Pillar, bloklar üzerinde zıplayarak ilerlediğiniz ücretsiz Android oyunu.
  • Hit the Light

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Wall Switch

    Wall Switch, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı refleks oyunu.
  • Smash Hit APK

    Smash Hit APK Android oyunda toplarla camları kırarak ilerliyorsunuz. Başka bir dünyaya ait boyutta gerçeküstü bir yolculuğa çıkın.
  • Paint Hit

    Platformu boyayın.
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Wall Blast

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Basket Wall

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu