War Commander: Rogue Assault

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
258 TOPLAM İNDİRME

War Commander: Rogue Assault mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

War Commander: Rogue Assault oyunculara güzel grafikler ve bol aksiyon sunmayı başarabilen bir mobil strateji oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz RTS - gerçek zamanlı strateji oyunu türünde bir oyun olan War Commander: Rogue Assault'ta dünya hakimiyeti için mücadele eden kuvvetlerden birini kontrol ediyoruz. Oyunda kendi ordumuzu kuruyoruz ve diğer ordularla yüzleşerek en güçlü ordu olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz.

War Commander: Rogue Assault'ta MMO şeklinde bir sistem mevcut. Yani oyun online olarak oynanıyor ve savaşları diğer oyunculara karşı yapıyorsunuz. Savaşlarda bir yandan birliklerinizi kontrol edip onları savaş sırasında yönlendirebiliyor, bir yandan da asker ve savaş aracı üretip binalarımızı onarıyoruz.

War Commander: Rogue Assault, online altyapıya sahip bir oyun olsa da dilediğiniz takdirde oyunun tek oyunculu operasyonlarına katılabiliyor ve bu modda yapay zeka tarafından yönetilen ordularla savaşabiliyorsunuz. Yüksek detaya sahip bina ve birim modellemelerini güzel görsel efektlerle ve taktiksel bir yapıyla birleştiren War Commander: Rogue Assault uzun süreli bir eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

War Commander: Rogue Assault

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

War Commander: Rogue Assault mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gerçek zamanlı strateji oyunudur

War Commander: Rogue Assault eğer aksiyonu ve güzel grafikleri birleştiren bir oyun arayışındaysanız beklentilerinizi karşılayabilecek bir strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan War Commander: Rogue Assault'ta MMO şeklinde bir oyun yapısı mevcut. Yani oyun online altyapıya sahip. Bu sayede oyunda diğer oyunculara karşı savaşabiliyorsunuz veya onlarla ittifaklar kurabiliyorsunuz. Bunun yanısıra oyunda tek kişilik operasyonlar da bulunuyor. Bu görevlerde yapay zekaya karşı savaşabilir ve savaş yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

War Commander: Rogue Assault'ta temel amacımız güçlü bir ordu inşa ederek dünyanın hakimiyetini elde etmek. Oyundaki savaşlarda ordumuzu yönetmemiz bir hayli kolay. Savaşlar esnasında askerlerimizin ve savaş araçlarımızın nereye saldıracağını gerçek zamanlı olarak belirleyebiliyoruz, ayrıca binalarımızı onarabiliyor ve birimleriimzi geliştirebiliyoruz.

War Commander: Rogue Assault'un en güçlü yönü oyunun kaliteli grafikleri. Binalar ve birimler oldukça detaylı bir şekilde tasarlanmış, ayrıca patlama efektleri gibi görsel efektler göze oldukça hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Commander

    Space Commander, kaliteli grafikler sunan uzay strateji oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.
  • Metal Slug : Commander

    Metal Slug : Commander, kart tabanlı askeri strateji - savaş oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Stellar: Galaxy Commander

    Stellar: Galaxy Commander, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay savaş oyunu.
  • Little Commander

    Little Commander, oldukça eğlenceli ve kapsamlı bir savunma oyunu.
  • Monster & Commander

    Monster & Commander, yaratıkların da yer aldığı savaşlara katıldığınız strateji rpg türünde Android oyunu.
  • The Horus Heresy: Drop Assault

    The Horus Heresy: Drop Assault çevrimiçi olarak diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Storm of Steel: Tank Commander

    Storm of Steel: Tank Commander, Android işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde deneyimleyebileceğiniz bir tür aksiyon oyunudur.