War Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
678 TOPLAM İNDİRME

War Friends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur

War Friends eğer online arenalara çıkarak diğer oyuncularla çarpıştığınız savaş oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunu olan War Friends'de oyuncular ülkelerini işgal eden düşmanlara karşı savaşmaktalar. Bu iş için takımlarımızı kuruyoruz ve savaş alanlarında düşmanlarımızla çarpışıyoruz.

War Friends'in oynanışı siper arkasında saklanıp doğru anda ateş etmek üzerine kurulu. Bir yandan düşman ateşinden kaçmamız, diğer yandan da nişan alarak hedeflerimizi vurmamız gerekiyor. Oyunda birçok fakrlı silah seçeneğine de sahibiz. Dilersek pompalı tüfekleri, dilersek makinalı tüfekleri, istersek de bazuka gibi tank yok edebilen silahları kullanabiliyoruz.

War Friends'i 1'e 1 duello yaparak oynayabilmeniz de mümkün. Takım tabanlı savaşlardan sıkıldığınızda hızlı 1'e 1 karşılaşmalar yapıp oyunu oynayabilmektesiniz. Oyunda farklı askerleri ve savaş kartlarını toplayarak çatışmalarda kullanabiliyor ve avantaj kazanabiliyoruz.

War Friends ortalama bir grafik kaitesine sahip. Oyunun kontrolleri ise ço karışık değil.

Can Erdil Şentürk

War Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
506 MB DOSYA BOYUTU

War Friends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

War Friends heyecanlı online savaşlara katılmak isterseniz size boş vakitlerinizi keyifli bir şekilde değerlendirme imkanı verecek bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan War Friends'de toprakları istila edilen ülkesini kurtarmaya çalışan kahramanların yerine geçiyoruz. Silahlarımızı kuşanarak düşmanlarımızı takım tabanlı savaşlarda öağlup etmeye çalıştığımız oyunda birçok farklı silah seçeneğine de sahibiz. Dilerseniz makinalı tüfekleri, dilerseniz tabancaları ya da pompalı tüfekleri kullanabiliyorsunuz. Ayrıca bazuka gibi yüksek yıkım gücüne sahip silahlar da oyunda yer almakta.

War Friends'de oyun boyunca farklı askerleri ve savaş kartlarını toplayabiliyoruz. Bu asker ve savaş kartları bize düşmanlarımızla çarpışırken belli avantajlar kazandırabiliyorlar. Oyunu takım tabanlı savaşlar yaparken arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz gibi teke tek karşılaşmalar yapabilir ve diğer oyunculara karşı yeterneklerinizi sınayabilirsiniz.

War Friends siper arkasına saklanma ve ateş etme temeline dayalı bir aksiyon oyunu. Oyun grafik kalitesi açısından ortalama bir seviyede.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boom Friends

    Boom Friends, bölümlerde bomba kullanarak rakiplerinizi geçmenizi ve hatta onları öldürmenizi amaçlayan oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Zombies Ate My Friends

    Zombies Ate My Friends, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zombi temalı bir aksiyon ve macera oyunudur.
  • Asterix and Friends

    Asterix and Friends, Asteriks ve arkadaşlarıyla savaştığınız aksiyon yüklü bir mobil oyun.
  • Bomber Friends

    Mobil cihazımızda bomba patlatabileceğiz.
  • Skibidi War - Toilets Attack APK

    Skibidi War - Toilets Attack APK, Ölümcül Skibidi tuvaletlerine karşı mücadele verdiğimiz bir oyundur.
  • Fusion War

    Fusion War güzel grafiklere sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur
  • Monster War

    Monster War, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz fantastik bir aksiyon savunma oyunudur.
  • Emancy: Borderline War

    Emancy: Borderline War bolca aksiyon sunan bir Android oyunudur