War Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME

Clash Royale benzeri multiplayer savaş oyunu

War Heroes, Clash Royale gibi kartlarla oynanan çok oyunculu savaş oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda dünya genelinde oyuncularla teke tek arenalarda kapışıyoruz. 25’in üzerinde farklı asker ve silah kartı keşfedilmeyi bekliyor. Kartlarımızı toplayıp yükselterek en güçlü orduyu kurmaya çalışıyoruz.

Oyuna girmeden tanıtım görsellerinden de anlayacağınız üzere birebir Clash Royale ile karşı karşıyayız. Uzun süredir platformda olan ve oldukça sevilen kart savaş - strateji oyunundan artık sıkıldıysanız, ücretsiz bir alternatif arıyorsanız War Heroes’u oynamanızı isterim. Türkçe dil desteğiyle gelen aksiyon yüklü multiplayer savaş oyununda rakiplerimiz gerçek oyunculardan oluşuyor. Dolayısıyla zayıf yönünü keşfettikten sonra üstünlük kurduğumuz bir yapay zekaya oynamadığımızdan savaşlar çok daha çetin geçiyor. Savaşa girmişken savaş esnasında birliklerimiz üzerinde tam kontrole sahip değiliz. Askerlerimiz ve silahlarımız kart formunda. Arenaya (toplam 5 arena mevcut) sürüp savaşmalarını izliyoruz.

Savaşların PvP formatında gerçekleştiği oyunda arenayı tepe kamera açısından görüyoruz. Grafikler, efektler, sesler olağanüstü. Kendimizi savaştaymış gibi hissetmemiz için tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Sonuç olarak Clash Royale benzeri, teke tek savaşabileceğiniz bir kart oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Erkan Calp

War Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
112 MB DOSYA BOYUTU

Clash Royale benzeri mükemmel bir kart savaş oyunu

War Heroes, oynanışıyla Clash Royale’i andıran; hatta aynısı diyeceğim çok oyunculu savaş oyunu. Dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı PvP formatında ufak haritalarda savaşıyoruz. Savaş uçakları, tanklar, mayınlar, askerler, keskin nişancılar ve daha saymakla bitmeyecek birlik, savaş alanında bir araya geliyor. Aksiyonun dibine vuracağınız oyunda durmak istemeyeceksiniz!

Boyutuna göre son derece kaliteli grafikler sunan multiplayer savaş oyununda Clash Royale’de olduğu gibi her şey kart biçiminde karşımıza çıkıyor. Savaş öncesinde, arenaya girmeden kartlarımızı dikkatlice seçip oyuna başlıyoruz. Savaş esnasında birliklerimizin kontrolü elimizde değil ve en fazla 8 kart sürebiliyoruz. Bu arada savaş alanını üstten izliyoruz. Bu noktada görsel efektlerin ve seslerin çok başarılı olduğunu söylemem gerek.

War Heroes Özellikleri:

  • Bekleme olmadan gerçek zamanlı savaşmanın keyfini çıkarın.
  • Korku salan birlikler, silahlar, silah taretlerini içine alan 25’den fazla kartı açın ve yükseltin.
  • Liderler tablosuna girmek için mücadele edin.
  • Askerler, keskin nişancılar tanklar ve daha nice birlikle en iyi orduyu kurun.
  • Arenalarda gerçek oyuncularla karşı karşıya gelin.
  • Birbirinden farklı 5 arenada oynayın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World War Heroes APK

    World War Heroes APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz 2. Dünya Savaşı temalı online FPS oyunu.
  • War Robots APK

    War Robots APK Android oyununda dev robotlar savaşıyor! Online multiplayer robot savaşları oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle

    War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • War of Heroes APK

    War of Heroes APK, masum insanları düşmanlara karşı koruyacağınız bir macera ve savaş oyunudur.
  • Elements: Epic Heroes

    Multiplayer destekli bir hack & slash oyunu olan Elements: Epic Heroes'ta savaşan takımınızı oluşturup dünyayı saran kötülüğe karşı mücadele ediyorsunuz.
  • BOWMAX

    Post apokaliptik dünyada geçen 3'e 3 atıcılık savaş oyunu
  • Battle of Warships APK

    Battle of Warships APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online, multiplayer deniz savaşı oyunu.