War Inc

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
421 TOPLAM İNDİRME
156 MB DOSYA BOYUTU

War Inc, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarda oynanabilecek en iyi modern dünya savaş oyunlarından biri.

War Inc uzun adıyla War Inc Modern World Combat, 3. Dünya Savaşı sonrasında dünyanın önde gelen hükümetlerinin yavaş yavaş yer yüzünden silinmeye başladığı 2085 yılına gittiğimiz, Savaş AŞ. Olarak bilinen yeni bir güce hizmet eden bir komutan yerine geçerek dünya kaynaklarını ele geçirmeye çalıştığımız çevrimiçi savaş – strateji oyunu.

Windows tabanlı dokunmatik cihazlarda ve klasik bilgisayarlarda rahatlıkla oynanabilen modern dünya savaş oyununda senaryo ve online olmak üzere iki seçeneğimiz bulunuyor. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan oynayabildiğimizi tekli oyuncu modunda tarafımıza verilen görevleri tamamlamak için savaşıyoruz. Uzun soluklu senaryo modunun yanında çoklu oyuncu modu bulunuyor ki asıl savaş heyecanını burada tadıyoruz. İnternet bağlantısı gerektiren bu modda tek başımıza düşman üssünü yok etme mücadelesi verebiliyor veya güçlü birliklerle ittifak kurarak düşman üssüne dört bir koldan saldırıyor ve kara birliklerimizle, özel silahlarımızla üsleri darmadağan ediyoruz.

Göze hoş yansıyan görseller ve savaş ruhunu yansıtan müzikler eşliğinde oynadığımız oyun gelecekte geçtiğinden silahlar da ona göre hazırlanmış. Tek atışla düşman üssünü haritan sildiğimiz nükleer füzeler, düşman üssüne sızarak düşmana zor anlar yaşattığımız insansız hava araçları, düşman savumasını alt üst etmek için kullanabildiğimiz yıkım botları, karadan etkili ağır topçularımız kullanabildiğimiz etkili silahlar arasında. Tabii ki oyunda zafer kazanabilmenin tek yolu savaşmaktan geçmiyor. Savaşırken bir yandan da üssünüzü sürpriz saldırılara karşı korumamız gerekiyor.

Kendi ordumuzu kurarak düşman birliklerine zor anlar yaşattığımız aksiyon dozu yüksek bu oyunda yükseltme seçenekleri de mevcut. Hem daha iyi savunma yapmak, hem de etkili savaşmak için ünitelerimizi sürekli olarak yenilememiz gerekiyor. Aksi halde hangi stratejiyi uygularsak uygulayalım kolaylıkla harcanıyor, hakimiyet kurma hayallerimiz suya düşüyor.

Erkan Calp

War Inc

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME

War Inc ile 3. Dünya Savaşı'na katılıyoruz

War Inc eğer online strateji oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyundur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan War Inc''de alternatif bir yakın gelecek senaryosu konu alınıyor. 2085 yılında geçen bu senaryoda devletler iyice azalan kaynaklar üzerinde hakimiyet kurmak için 3. Dünya Savaşı'nı başlatmışlardır ve amansızca savaşmaktadırlar. Fakat artık dünya eskisi gibi bir yer değildir ve küresel güçler söz konusu olduğunda bütün devletleri korkutacak bir güç ortaya çıkmıştır. War Corp adlı bu güç en başarılı komutanları işe almakta ve en güçlü savaş teknolojilerini kullanmaktadır. Biz de oyunda War Corp'a katılan bir komutanı yönetiyoruz ve dünya üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyoruz.

War Inc çok oyunculu olarak internet üzerinden oynayabileceğiniz bir oyun. Oyunda diğer oyuncularla ittifaklar kurabileceğiniz gibi başka oyuncuların karargahlarına da saldırabiliyorsunuz. Bu nedenle siz de kendi karargahınızı kurduktan sonra onun güvenliğine özen göstermelisiniz.

War Inc'de günümüzün savaş teknolojileriyle geleceğin savaş teknolojileri birleştiriliyor. Piyadeler, tanklar, keskin nişancılar gibi birliklerin yanında savaş robotları ve bombardıman yapabilen insansız hava araçları ve nükleer füzeleri yönetebiliyoruz.

War Inc tek kişilik senaryo moduna da sahip olan bir mobil strateji oyunu.

Can Erdil Şentürk

War Inc

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
91.9 MB DOSYA BOYUTU

War Inc ile sürükleyici bir maceraya atılarak stratejik yeteneklerimizi sergiliyoruz

War Inc eğer strateji oyunlarını seviyorsanız size tatmin edici bir kalite sunacak olan bir mobil oyundur.

iOS 7 işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan War Inc yakın gelecekte geçen bir hikayeye sahip. 2085 yılındaki olaylarla başlayan oyunda 3. Dünya Savaşı'na tanık oluyoruz. Dünya üzerinde güçlü konumda olan hükümetler bu dönemde birbirleriyle dünya kaynaklarının hakimiyeti için çarpışmaktadırlar. Fakat artık dünya üzerindeki tek güç hükümetler değildir. War Corp adıyla ortaya çıkan bir şirket dünyanın en yetenekli komutanlarını yetiştirmektedir ve gücüyle hükümetlerin konumunu sarsmaktadır. Biz de oyunda Warp Corp'ta görev yapan bir komutanın yerine geçiyoruz ve maceraya atılıyoruz.

War Inc günümüzün en ileri savaş teknolojilerini kullanabilmemize imkan tanıyor. Piyadeler ve keskin nişancılar, tanklar ve savaş robotları gibi kara birliklerinin yanında nükleer bombalar, drone bombardımanları ve havan topu saldırıları gibi hava saldırılarını da yönetebiliyoruz. Oyunda bir yandan kendi üssümüzü kurarak savunmalarını güçlendiriyoruz, diğer yandan da saldırı birimleri üreterek koordine ediyoruz.

War Inc hem tek başınıza senaryo modunda oynayabileceğiniz hem de online modda diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir strateji oyunu. Uzun sürecek bir eğlence vaad eden War Inc görsel olarak da göze hoş görünen bir oyun.

Can Erdil Şentürk

War Inc

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

War Inc, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz senaryo modu da içeren online strateji oyunu.

War Inc – Modern World Combat, bizleri 3. Dünya Savaşı’nın ortasına çeken kaliteli bir online strateji oyunu ve Windows Phone platformunda da resmi olarak karşımıza çıkıyor. Çoklu oyuncu desteği sayesinde arkadaşlarımızla birlikte savaşma tadını alabildiğimiz oyunda en gelişmiş silahları kullanarak dünya üzerinde hakimiyetimizi kurmaya çalışıyoruz. Düşmanlarımız oldukça fazla olduğundan işimiz son derece zor.

Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz en iyi çevrimiçi savaş – strateji oyunlarından biri diyebileceğim War Inc uzun adıyla War Inc – Modern World Combat oyununda 2085 yılına gidiyoruz. 3. Dünya Savaşı’nın yapıldığı esnada oyuna bir komutan olarak dahil oluyoruz. Amacımız dünyadaki tüm kaynakları ele geçirmek ve üstün olduğumuzu göstermek.

Dünya kaynaklarını ele geçirme amacımıza ulaşmak için kara - deniz - hava demeden savaştığımız oyunda daha önce de belirttiğim üzere düşman üzerinde en gelişmiş teknolojiye sahip silahları kullanıyoruz. Nükleer füzeler, insansız hava araçları, ağır topçular kullanımımıza sunulan etkili silahlardan sadece birkaçı. Tabii ki oyunda sadece saldırmıyor; üssümüzü olası tehditlere karşı korumamız da gerekiyor. Bu noktada da üretebildiğimiz çok sayıda savunma ünitesi var.

Oyunun en beğendiğim yanlarından birisi de hem senaryo modunda çevrimdışı oynamamıza izin vermesi, hem de arkadaşlarımızla veya dünya genelinde insanlarla birlik olup savaşma seçeneği sunması. İki mod da heyecan verici oynanış sunuyor.

Hem tekil hem de online olarak oynanabilen savaş – strateji oyunları ilginizi çekiyorsa War Inc, sizi uzun süre ekrana kilitleyecektir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War Inc. Battlezone

    War Inc. Battlezone ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online savaş oyunudur
  • Plague Inc.

    Plague Inc, dünya genelinde 1 milyar oyuncusu bulunan ödüllü strateji oyunu ve son olarak Steam platformunda karşımıza çıkıyor.
  • Soldiers Inc.

    Soldiers Inc., oynaması tamamen ücretsiz olan askeri temada hazırlanmış bir online strateji oyunudur.
  • Total War: ROME REMASTERED

    Total War: ROME REMASTERED, ödüllü strateji oyununun 4K grafikler ve oynanış ile yenilenmiş sürümü.
  • Total War: EMPIRE

    Total War: EMPIRE ile kendinizi 18. yüzyılın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.
  • Total War: NAPOLEON

    Total War: NAPOLEON ile kendinizi Napolyon Savaşları'nda bulacaksınız. 
  • Total War: SHOGUN 2

    Siz de hemen Total War: SHOGUN 2 indirin ve Shogun’ları yönetin.
  • Total War: WARHAMMER

    Total War oyunlarını seviyor musunuz? Peki Warhammer oyunlarını? Bu iki oyunun birleşimi işte karşınızda.