War of Nations

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
403 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Askeri bir imparatorluk kurup rakiplerinizin topraklarını işgal ettiğiniz War of Nations, kıran kırana geçen ve oynadıkça derinleşen bir savaş strateji oyunu.

War of Nations, Clash of Clan oyununun yarattığı akımın izinden giden son derece başarılı bir oyun. İsmindeki agresif tutumu oyuna da yansıtan War of Nations ile başka medeniyetlere savaş açıp kendi imparatorluğunuzun temelini atmak yegane amacınız. GREE yapımı olan bu iddialı oyunda öncelikle yapmanız gereken şey bir üs oluşturmak. Bunu tamamladığınızda hedef uçsuz bucaksız topraklara yayılıp başkalarının gasp ettiği yerleri kendi zimmetinize geçirmek olacaktır. Bunun için geniş seçenekler arasından stratejilerinize uygun bir ordu oluşturmanız gerekiyor. Strateji unsurlarını da eksik etmeyen oyunda teknolojik gelişimler ve kaynaklara verilen ağırlık üzerinde de tam kontrolünüz mevcut. Bir günde herşeyi anlayamayacağınız bu oyun sizin adım adım gelişmenizle uzun vaadeli bir oyun keyfi sunuyor.

War of Nations oynarken üssünüzü oluşturmak çok önemli bir aşama. Yeni başlayanlar üslerini oluştururken defansif veya ofansif seçenekler arasından kendi tercihlerini yapabilirken uzun bir süreliğine düşman saldırılarına karşı korunaklı bir durumda kalıyor. Başkalarının istila hayalleri ancak siz de yuvanızı terk etmeye başladığınız zaman gerçekleşebiliyor. Bu sebepten ötürü hemen sefere çıkmadan olabildiğince güçlü bir alt yapı oluşturmaya özen göstermelisiniz. Ordunuzun başına koyduğunuz komutanlar da ordunuza bonus güçler ekleyebiliyorlar.

Bir saniye bile boş kalmayıp sıkılmamanız için oyun içersinde yapabileceğiniz birçok görev mevcut ve bu görevler sizi rutin bir oyun hissiyatından uzaklaştırıyor. War of Nations öyle güzel bir uyarı sistemine sahip ki, yapabileceğiniz upgrade seçeneklerinden derhal haberdar oluyorsunuz ve gelişim aşamasını olabildiğince hızlı tamamlıyorsunuz. Ne var ki oyun içi satın alma opsiyonları kullanacak olan rakiplere karşı dezavantajlı olma durumunuz söz konusu ve oyunun tek olumsuz özelliğinin bu olduğunu söyleyebilirim. Kaliteli bir savaş strateji oyunu arayanlar için War of Nations tavsiyemdir.

Alper Çetiner

War of Nations

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
48.1 MB DOSYA BOYUTU

Askeri bir imparatorluk kurup rakiplerinizin topraklarını işgal ettiğiniz War of Nations, kıran kırana geçen ve oynadıkça derinleşen bir savaş strateji oyunu.

Clash of Clans fenomeninin izinden giden War of Nations, insanların birbirine savaş açtığı ve her toprak parçasının kurmak istediğiniz imparatorluğa güç kattığı bir oyun. Oyun, isminden de anlaşılacağı gibi oldukça sert. GREE tarafından yapılan War of Nations oynarken önce güçlü bir üs oluşturmak zorundasınız. Ardından işin içine yayılımcı bir politika giriyor. İstila planlarınızı gerçekleştirmek için geniş bir ünite yelpazesinden kendinize has orduyu oluşturmaya çalışmalısınız. Ordunuz ile birlikte kendi teknolojik gelişiminizi planlamanız, kaynaklarınızı kontrol etmeniz mümkün. Tek bir günlük veya kısa bir anlık oyun zevki için hazırlanmamış olan War of Nations, size uzun soluklu bir oyun zevki vaadediyor.

Oyunun esnek yapısı, üssünüzü dilediğiniz özelliklere göre kurmanıza olanak tanıyor. Oyuna başladığınız ilk birkaç gün başka oyuncuların saldırılarına karşı korumalı bir şekilde gelişebiliyorsunuz. Ne zaman ki, sefere çıkma kararı aldınız, yuvanız başkalarının saldırılarına da açık hale geliyor. Bu sebepten ötürü güçlü bir üs kurmanız için yeteri miktarda zaman harcamanızı öneriyorum. Ne kadar defansif veya ofansif bir yapı oluşturmak istediğiniz tamamen sizin tercihlerinize kalmış. Ordunuzun başına diktiğiniz komutanlar ise ekstra güçler vererek ordunuza dirayet katıyor.

Oyunda sizin için her daim tamamlanması istenen görevler mevcut. Bu sayede aynı rutin altında oynama hissiyatından uzaklaşıp sıra dışı misyonları tamamlama şansınız oluyor. War of Nations öyle bir uyarı sistemi ayarlamış ki, silah veya asker için geliştirme seçenekleriniz mevcutsa anında haberiniz oluyor. Oyun içi satın alma kısmına değinmek zorunda olmasak oyuna kusursuz diyebileceğiz. Ancak, satın almadan gelişim kaydetmek isteyenlerin oyun hızı diğerlerine kıyasla oldukça yavaşlıyor. Kaliteli ve etkileşimli bir savaş strateji oyunu oynamak istiyorsanız, War of Nations aradığınız oyundur.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Conflict of Nations: World War 3 APK

    Conflict of Nations: World War 3 APK, stratejik bir savaş oyunudur. Stratejilerin kullanıldığı oyun da çevrim içi savaşlar yapabilirsiniz.
  • Warfare Nations

    Warfare Nations eğlenceli ve sürükleyici bir savaş oyunudur
  • Age of War

    Age of War ücretsiz olarak oynayabileceğimiz keyifli bir savaş oyunudur.
  • War of Heroes APK

    War of Heroes APK, masum insanları düşmanlara karşı koruyacağınız bir macera ve savaş oyunudur.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • World War Heroes APK

    World War Heroes APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz 2. Dünya Savaşı temalı online FPS oyunu.
  • Empire War: Age of Heroes

    Empire War: Age of Heroes, kendi krallığınızı kurarak savaşlara katılacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android savaş oyunu.
  • Total War Battles

    Total War Battles her iki platform için de sunulan dikkat çekici bir savaş oyunudur.