Warhammer 40,000: Space Wolf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Warhammer 40,000: Space Wolf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Warhammer 40,000: Space Wolf fantastik bilim kurgu temalı Warhammer evrenini mobil cihazlarımıza taşıyan bir strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sıra tabanlı strateji oyunu olan Warhammer 40,000: Space Wolf'da Chaos Space Marines'i avlamaya çalışan Space Wolves kahramanlarını yönetiyoruz. Bu işi başarabilmemiz için liderlik, kurnazlık ve taktiksel zeka gibi yeteneklerimizi etkili bir şekilde kullanmamız gerekiyor.Bu maceramız boyunca karşımıza birçok farklı mekan ve birçok farklı düşman türü çıkıyor.

Warhammer 40,000: Space Wolf'da takım tabanlı savaşlar gerçekleştiriyoruz. Oyuna kendi kahraman takımımızı kurarak başlıyoruz ve kahramanlarımızın özel yeteneklerinden savaş alanında yararlanıyoruz. Bu yetenekleri bölümleri geçtikçe geliştirebiliyoruz ve kahramanlarımızı güçlendirebiliyoruz. Warhammer 40,000: Space Wolf'un bir strateji oyunu ve kart oyunu karışımı olduğu söylenebilir. Oyunda bize yeni silahlar, yetenekler, savaş mekanikleri ve çeşitli bonuslar kazandıran kartlar mevcut. Bu kartları topladıkça daha güçlü hale gelebildiğimiz gibi elimizdeki kartları da geliştirebiliyoruz.

Warhammer 40,000: Space Wolf tatmin edici bir grafik kalitesi sunuyor. Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız Warhammer 40,000: Space Wolf denemeye değer.

Can Erdil Şentürk

Warhammer 40,000: Space Wolf

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
474 MB DOSYA BOYUTU

Warhammer 40,000: Space Wolf tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz kaliteli bir sıra tabanlı strateji oyunudur.

Warhammer 40,000: Space Wolf hem iPhone hem de iPad cihazları üzerinde oynanabilen kaliteli bir strateji olarak dikkatlerimizi çekiyor. Özellikle sıra tabanlı oyunlar oynamaktan keyif alanların bu seçeneği mutlaka değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Öncelikle Warhammer 40,000: Space Wolf’a girdiğimiz andan itibaren oyunun benzersiz atmosferine hayran kalıyoruz. Bir PC veya konsol kalitesinde olmasa da mobil oyunlar arasında en iyi grafiklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun benzersiz atmsoferinde grafiklerin olduğu kadar oyun içeriğinin de etkili olduğunu söyleyebiliriz.

Oyundaki öncelikli amacımız kendi savaş takımımızı kurmak ve özel olarak geliştirdiğimiz taktiklerle rakipleri yenmek. Bunun için savaş öncesinde kendimize bir kahraman seçiyoruz ve göreve atılıyoruz. Bu noktada dikkat etmemiz gereken bir nokta var; seçeceğimiz karakterin geliştirdiğimiz stratejilere uyum sağlaması. Elimizde seçebileceğimiz üç farklı kahraman mevcut ve bunların her biri farklı özelliklere sahip.

Genel olarak Warhammer 40,000: Space Wolf mobil cihazlar için tercih edebileceğiniz sayılı oyunlardan bir tanesi ve en önemlisi de ücretsiz olarak sunuluyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warhammer 40,000: Tacticus

    Başarılı serinin yeni oyunu Warhammer 40,000: Tacticus, Android platformunda lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Warhammer 40,000: Carnage

    Warhammer 40,000: Carnage aksiyon dolu bir Warhammer oyunudur
  • Warhammer 40,000: Freeblade

    Warhammer 40,000: Freeblade mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir robot savaşı oyunudur
  • Warhammer: Chaos & Conquest

    Gerçek zamanlı strateji savaşları yapacağız.
  • Warhammer Age of Sigmar: Realm War

    Etkileyici grafikler, aksiyon yüklü savaşlar!
  • Merchants of Space

    Merchants of Space güzel grafiklere sahip bir mobil strateji oyunudur
  • Space Commander

    Space Commander, kaliteli grafikler sunan uzay strateji oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Mushroom Wars: Space!

    Mushroom Wars: Space! mobil cihazları üzerinde keyifli bir strateji oyunu arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken bir seçenek.