Warplane Inc.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

Warplane Inc., iki boyutlu uçuş simülatörü, simülasyon oyunudur.

Warplane Inc., oyuncuların varsayımsal savaş tarihi, kahramanlarının ve kurbanlarının hikayelerinin yanı sıra askeri havacılığın gelişimi hakkında bilgi sahibi olduğu 2 boyutlu uçuş simülatörü oyunu. Uçmayı öğrenin, görevleri tamamlayın, uçağınızı ve silahlarınızı geliştirmek için para kazanın. Sonunda tek bir düğmeyle harekete geçirebileceğiniz nükleer bomba bile alabilirsiniz. Düğmeye basarsanız, durdurma şansınız yok!

Warplane Inc. - Uçuş Simülatörü Oyunu İndir

Eşsiz fizik tabanlı hava muharebe sistemi ve derin anlamlar taşıyan hikayesiyle çarpıcı bir Dünya savaşı savaş uçağı simülasyonunda savaşın. İki gerçek olmayan devlet düşmanlığa başladı. Savunma mı yoksa işgal mi? Savaş ve barış, sizi gerçekçi savaş deneyiminin dünyasına sokacak iç içe geçmiş iki hikaye. İki kahraman; Pilot James ve onun kız arkadaşı oyunun da ana karakterlerinden Anna. Gerçek tarihi olaylar (örneğin Tanya Savicheva’nın günlüğü) veya gazete küpürleri hakkında bilgilendiren bilgi ekranları sayesinde savaş dünyasınan derinliklerine dalacaksınız.

Warplane Inc., 5 farklı oyun modu içeriyor. Sefer, serbest mod, hava savaşı, hava savunması ve yapıcı. Modu seçin ve savaş simülatörünün keyfini çıkarın. Jet avcılarınızı yükseltin, etkileyici konumların tadını çıkarın ve bombalama görevlerinizi yapın. Savaşın hava muharebelerine dalın, hiçbir şeyden korkmayın!

Warplane Inc oynamak için bilgisayarınızın sahip olması gereken donanımlar:

Minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo
  • Bellek: 2GB RAM
  • Depolama: 300 MB kullanılabilir alan

Önerilen sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo
  • Bellek: 2GB RAM
  • Depolama: 300 MB kullanılabilir alan

 

Erkan Calp

Warplane Inc.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Warplane Inc., Android telefonlarda internetsiz oynanabilen uçak simülatörü oyunu.

Warplane Inc., uçak oyunları, hava savaş oyunu, savaş oyunları, askeri oyunlar, savaş simülatörü oyunu oynamaktan keyif alanlara tavsiye edeceğimiz bir yapım. 2. Dünya Savaşı döneminin uçaklarıyla hava muharebelerine katılıyorsunuz. Uçuş simülatörü oyununu Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Warplane Inc. Android İndir

İki kurgusal devlet düşmanlık içinde. İkinci Dünya Savaşı oyununda savunma mı istilacı mı tarafında olacaksınız? Gökyüzü savaş alanlarında size ihtiyaç var. En iyi savaş oyununda 2. Dünya Savaşı’nın tarihi uçaklarında savaşacaksınız. Savaş simülasyonu tarihle dolu bir arcade sunuyor. Gökyüzündeki savaş uçaklarını karşılamak için kalkış yapın, bombardıman uçaklarıyla düşmanlarınızı alt edin. Uçak pilotunu yok edin ve iniş ve kalkışta ne kadar iyi olduğunuzu gösterin.

  • Uçak savaşı ve askeri uçuşlar - Dünya Savaşı’ndan çeşitli uçaklar, hava savaşları. Bir uçak seçin ve düşman uçaklarını vurun.
  • Savaş uçağını donatın - Uçağınızı akıllıca seçin, havadaki herhangi bir savaş sonunuz olabilir. Tempolu hava savaşları.
  • 2. Dünya Savaşı Savaş Uçaklarıyla hava muharebesi - Herhangi bir hava savaşına katılmak için uçağınızı yükseltin, kazanın ve 2. Dünya Savaşı simülatörünün en iyi pilotu olun.
  • İnternetsiz uçak savaşı - Klasik askeri atış, online savaş oyunu veya 2. Dünya Savaşı oyunlarının hayranı mısınız? Savaş uçaklarına katılın, askeri ayaklanmaları bastırın, uçuş zamanını planlayın.
  • Savaş simülatörü - Askeri arcade ve hava muharebesi öğeleri içeren 2. Dünya Savaşı’nın ruhu içinde tarihi bir dramanın parçası olun.

 

Erkan Calp

Warplane Inc.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
272.1 MB DOSYA BOYUTU

Warplane Inc., iPhone ve iPad'inizde internetsiz oynayabileceğiniz uçak savaş oyunu.

Warplane Inc.’da uçak simülatörü tarzında savaş uçakları, destansı hava savaşları ve sonsuz savaş sizi bekliyor. Hava muharebe savaş uçaklarına katılın, bir uçak seçin, uçağı donatın, düşman uçaklarını indirin ve askeri ayaklanmaları bastırın. Askeri strateji simülasyonu sadece askeri savaşlara katılmanıza değil, aynı zamanda askeri simülasyonda savaşı hissetmenize yardımcı olur.

Warplane Inc. iOS İndir

Uçağı iyice donatın, hava savaşına girmek için bir savaş uçağı yaratın ve düşman uçaklarını vurun. Uçak savaşları, sonsuz savaş, hava savaşı, hareketli hava savaşları başlıyor. Uçağınızı seçin, havada savaşın, askeri strateji ve uçaklar sizi bekliyor. Savaşı hissedin ve savaştan galip çıkın. Çeşitli askeri uçakların, askeri savaşçıların özel savaş özellikleri var, doğru savaş uçağını seçerseniz havadaki her savaş benzersiz olur. Askeri savaşlar tahmin edilemez ancak askeri strateji, tüm zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olur. Askeri ayaklanmaları zamanında bastırın.

Kanlı bir savaş iki devleti içine alıyor. Savaş uçakları, hava topçuları, askeri uçuşlar, askeri strateji ve askeri savaşlar… Destansı hava savaşları kahramanlarını bekliyor. Bitmeyen savaş ve hava muharebesi, seçilen ortaya çıkana dek sonsuza kadar sürer.

  • BB2 tarzı askeri uçak vurma oyunları, askeri savaşlar ve hava savaşları orijinal grafiklerle
  • Uçak savaşı ve askeri uçuşlar
  • Donatılabilir uçak savaşları
  • 2. Dünya Savaşı uçaklarıyla hava muharebesi
  • İnternetsiz uçak savaşı

Warplane Inc., sefer, özgür mod, hava savaşı, hava savunma, yapıcı olmak üzere beş farklı oyun modu içerir. Modu seçin ve savaş simülatörünün tadını çıkarın.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Flight Simulator X

    Microsoft Flight Simulator X, bilgisayarda oynayabileceğiniz en gerçekçi uçuş simülatörü, simülasyon oyunu.
  • Microsoft Flight Simulator

    Microsoft Flight Simulator Steam'de! PC'de oynanabilir en iyi uçuş simülatörü, uçuş simülasyon oyunlarından.
  • Airport City

    Airport City, uçak ve simülasyon oyunlarından keyif alanlar için harika bir yapım.
  • Red Bull Air Race Game

    Red Bull Air Race Game, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir uçuş simülasyonu oyunudur.
  • DogfightRC 1.06

    DogfightRC internet üzerindende oynanabilen etkileyici bir uçuş tarzı simulasyon oyunu.
  • Stardew Valley

    Stardew Valley’i duymayan kaldı mı? Hemen Stardew Valley indirin ve en iyi çiftçilik simülasyonlarından biri olan bu oyunu deneyimleyin.
  • Junkyard Truck

    Junkyard Truck ile çamurlu yolların üstesinden gelin. Mekanik becerilerinizi sınayacak bu oyunda eski kamyonunuzu baştan yaratın.
  • My Time at Sandrock

    My Time at Sandrock ile çorak toprakları ziyaret edin ve bölgeyi baştan inşa edin.