Wave Editor

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,788 TOPLAM İNDİRME
1.14 MB DOSYA BOYUTU

Wav formatındaki ses dosyalarınızı düzenlemek için ücretsiz olan bu ses düzenleme editörünü kullanabilirsiniz.

Wave Editor programı adından da anlayabileceğiniz gibi wav uzantısına sahip olan ses dosyalarını düzenlemenizi sağlayan bir ses editörü. Programın ücretsiz olması ve kaliteli, kolay kullanılır arayüzü onu bu konuda en iyilerden birisi haline getiriyor ve profesyonel olmayan çalışmalar yapanların kesinlikle kullanması gerekenlerden birisi.

Ses dosyalarını programın dosya tarayıcısı ile yahut sürükle bırak desteğiyle kolayca program içerisine alabiliyorsunuz. Ses dosyaları açıldığında dalgaları da görebiliyorsunuz ve daha sonra istediğiniz süreler içerisindeki sesin volüm düzeyini ayarlama imkanınız oluyor.

Aynı zamanda dosya özelliklerini, formatını, kanallarını, süresini, frekansını, veri boyutunu görebiliyor, zoom yapabiliyor ve seçim yapabiliyorsunuz. Bunların yanında fade in, fade out, amplify ve pek çok diğer efekti de uygulama şansınız var. Kesme, kopyalama, yapıştırma gibi kullanışlı özellikler de unutulmamış.

Ses dosyalarıyla uğraşmasından dolayı program bir miktar sistem kaynağı harcayabiliyor ancak herhangi bir problemle karşılaşma olasılığınız oldukça düşük. Eğer basit ses düzenleme işlemleri için uygun bir program arıyorsanız Wave Editor'ü kaçırmamanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wave Generator Free

    Wave Generator Free, farklı ses parametrelerini düzenleyerek WAV formatlı ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Wave Lab

    WaveLab yüksek çözünürlüklü stereo ve çok kanallı ses düzenleme programıdır.Müziklerinizi bu program ile transpoze edebilirsiniz.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • AVS Audio Editor

    AVS Audio Editor detaylı bir ses düzenleme programıdır
  • DJ Audio Editor

    DJ Audio Editor, kendi ses dosyalarınızı oluşturabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz başarılı bir ses düzenleme programıdır.
  • WaveMax Sound Editor

    WaveMax Sound Editor ses dosyalarınız üzerinden düzenlemeler yapmanıza olanak tanıyan başarılı bir ses düzenleme programıdır.
  • Naturpic Audio Editor

    Naturpic Audio Editor, kullanıcıların ses dosyalarını düzenleyebilmeleri için tasarlanmış güçlü bir ses düzenleme aracıdır.
  • Audio Editor Free

    Audio Editor Free, ses dosyalarınızı ücretsiz şekilde düzenlemenize olanak sağlayan başarılı bir ses dosyası düzenleme programıdır.