Waygo

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca Çince ve Japonca tercümeleri bu uygulamayı kullanarak elde edebilirsiniz.

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kolayca kullanabileceğiniz ve ücretsiz Çince veya Japonca tercüme uygulamalarından bir tanesi Waygo ve diğer uygulamalardan oldukça farklı diyebilirim. Zira direkt olarak mobil cihazınızın kamerasını kullanabilen uygulama, hiç bir şekilde yazıları klavyenizden girmenize gerek bırakmıyor ve böylece yazması da oldukça zor olan bu dillerdeki tabelaları, notları ve diğer yazıları kameranızı onlara tutarak hemen tercüme edebiliyorsunuz.

Direkt olarak Türkçe'ye tercüme yapamayan ancak Çince ve Japonca yazıları İngilizce olarak sunan uygulama, İngilizce bilenler için çok daha kolay ve anlaşılır olacaktır. İngilizce bilmeyenler ise ikinci bir tercüme uygulamasını İngilizce yazıları da Türkçe'ye çevirmek için kullanmak zorunda kalabilirler.

Tercümeleri yapmak ve sözlüğü kullanmak için internet bağlantısının gerekmemesi ise uygulamanın işlevselliğini arttıran etkenlerden bir tanesi. Ayrıca tercümeleri arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmak isterseniz kullanabileceğiniz sosyal paylaşım butonları da uygulamada mevcut.

Arayüzü iyi tasarlanmış olan uygulamanın bu ücretsiz versiyonunda maalesef günlük sadece 10 adet tercüme gerçekleştirebiliyorsunuz ancak uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak bunları arttırmak da mümkün.

Sık sık Çin ya da Japonya'ya seyahatler gerçekleştirenlerin ya da bu kültürlere ilgi duyanların sahip olması gerektiğini düşündüğüm uygulamalar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Waygo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
26.9 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir Çince ve Japonca kameralı tercüme uygulaması.

Çince ve Japonca dillerinin ne kadar öğrenmesi, okuması ve konuşması zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla bilhassa bu ülkelere ziyaretler yapanların yanlarında uygun bir sözlük uygulaması bulundurmaları faydalarına olacaktır. Ancak sözlük uygulamalarının pek çoğu maalesef kelimelerin yazımını da gerektirdiği için tercüme sürecinde dahi sorunlar yaşanabiliyor.

Waygo ise bu sorunun üstesinden kolayca gelebilmenizi sağlayabilen, Çince ve Japonca tercüme uygulaması. Diğer uygulamaların aksine direkt olarak telefon veya tabletinizin kamerasını kullanabilen uygulama, böylece herhangi bir yazı yazmadan direkt olarak yabancı dildeki yazıların tercümesine olanak tanıyor.

Uygulama içerisindeki tüm dil tanımlamaları yüklü olarak geldiği için herhangi bir şekilde internet bağlantısına da ihtiyaç duymuyorsunuz. Aynı zamanda yazıların okunuşlarını da size aktaran Waygo, böylece hiç zorlanmadan isteklerinizi sözlü olarak dile getirebilmenize de imkan veriyor.

Maalesef ücretsiz versiyonu günde sadece 10 adet tercümenin yapılmasına izin veriyor ve bu nedenle dileyen kullanıcılar uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak tam sürüme geçiş yapabiliyorlar. Aynı anda bir kaç satırı birden çevirebilen Waygo'yu kullanırken arayüzünün sadeliği ve tüm işlevlere erişimin kolaylığı nedeniyle pek sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Çince ve Japonca tercümelere ihtiyaç duyanlar ve kaliteli bir sözlük uygulaması arayanlar uygulamaya kesinlikle göz atmalılar.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • HARDiNFO

    HARDiNFO, Android telefon ve tablet için donanım bilgisi uygulaması.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.