WD Photos

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
327 TOPLAM İNDİRME

WD Photos ile depolama aygıtınıza istediğiniz her yerden erişin.

Dünyaca ünlü depolama şirketi Western Digital'in geliştirmiş olduğu bu uygulama sizlere mobil cihazdan, veri depolama aygıtına sorunsuz bir şekilde fotoğraf yüklemenize imkan tanıyor. Bu sayede istediğiniz her yerden fotoğraf yükleyebileceksiniz.

Western Digital'in üretmiş olduğu, kablosuz özelliği bulunan tüm depolama aygıtlarında işe yarayan bu uygulama hızlı ve pratik bir şekilde size çözüm sunuyor. İstediğiniz her yerden internet aracılığıyla, depolama aygıtınıza bağlanarak istediğiniz resmi aygıtınıza yükleyebiliyorsunuz. Sadece yükleme yapmakla kalmayıp depolama aygıtınıza erişebiliyor, içerisinde olan biten her şeyi görebiliyorsunuz. İstemediğiniz resimleri silebiliyor veya size depolama aygıtınızdan ulaşmanız gereken bir resme rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Bakmak istediğiniz fotoğrafları filtreleyebiliyor ve isterseniz albüm olarak değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca tarih ve saatlere de ulaşabilirsiniz.

Uygulamaya tablet ve telefonlardan sorunsuz erişimi mümkün olan uygulama ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına ulaştırılıyor. WD Photos oldukça anlaşılabilir ve basit bir arayüze sahip.

WD Photos'u Özelikleri:

  • Slayt gösterisi ile fotoğraflara bakabilme
  • Klasör ve albüm oluşturabilme
  • Normal kullanılan Wifi ağından Western Digital ürünlerine bağlanabilme
Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Photos

    Google Photos başarılı bir fotoğraf galerisi uygulamasıdır
  • Free Sunset Photos & Wallpaper

    Free Sunset Photos & Wallpaper, içerisinde bir çok duvar kağıdı olarak kullanabileceğiniz gün batımı temalı fotoğraf bulunan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Cut Paste Photos

    Cut Paste Photos, fotoğraflarda yer alan kişilerin yüzlerini keserek farklı kişilerin yüzüne yapıştırmanızı sağlayan eğlenceli bir Android fotoğraf kesme yapıştırma uygulaması.
  • Toolwiz Photos

    Toolwiz Photos uygulaması ile Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.
  • Ghosts In Your Photos

    Ghost In Your Photos, fotoğraflarımıza hayalet efektleri ekleyebileceğimiz ücretsiz bir uygulama.
  • Search Retrica Photos

    Search Retrica Photos, popüler fotoğraf uygulaması Retrica ile online olarak çekilen fotoğrafları arayarak bulma ve yeni fotoğrafları keşfetme gibi özellikleri bulunan yararlı ve son derece basit kullanıma sahip Android uygulamasıdır.
  • Recent Retrica Photos

    Recent Retrica Photos, Retrica ile çekilip Instagram ve Twitter üzerinde paylaşılan tüm güncel fotoğrafları görerek istediklerinizi indirebileceğiniz basit ama yararlı bir Android uygulaması.
  • Amazon Photos

    Fotoğraflarınızı yedeklemek ve dilediğiniz gibi düzenlemek için Amazon Photos uygulamasını kullanabilirsiniz.