Weave Networking

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Weave Networking, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir profesyonel iş ağıdır.

Weave Networking, iş dünyasının hoşuna gidecek bir sosyal medya uygulaması ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerden kullanılabiliyor. Çalıştığınız sektörle ilgili meslektaşlarınızla, girişimcilerle veya profesyonellerle tanışabileceğiniz bu uygulama sayesinde, ağınızı genişletebilir, uzman görüşlerinden faydalanabilirsiniz.

Weave uygulamasıyla ilk karşılaştığımda ilgimi çeken iki unsur oldu. Birisi doğrudan LinkedIn hesabımızla bağlanabiliyor oluşumuz, ikincisi de Tinder benzeri bir tanışma yöntemini içinde barındırması. Açıkçası iki platformun izlerini taşıyan bir uygulama görmek şaşırtıcı oldu. Öncelikle LinkedIn hesabımızla uygulamaya giriş yapıyoruz ve daha sonra profil kısmımızı doğru bir şekilde doldurduktan sonra tanışma faslına başlıyoruz. Burada az önce bahsettiğim Tinder usülü dinamik devreye giriyor ve insanların hakkında kısmına bakarak tanışmak isteyip/istemediğinize göre sağa sola hamleler yapıyorsunuz. Eşleştiğiniz taktirde o profesyonel ile işle ilgili sohbet edebiliyorsunuz.

İhtiyacınıza göre 5 farklı odanın bulunduğu Weave Networking uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Profesyonellerin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum.

Gökhan Abay

Weave Networking

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Weave Networking, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir profesyonel iş ağıdır.

Weave Networking, iki farklı dinamiğin iyi bir şekilde harmanlanarak oluşturulduğu bir sosyal medya uygulaması ve tamamen profesyonel iş adamlarına/kadınlarına hitap ediyor. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden kullanabileceğiniz bu uygulamada, iş ağınızı genişletebileceğiniz bir ortam söz konusu ve işinizle ilgili uluslararası pek çok insanla tanışabiliyorsunuz.

LinkedIn ve Tinder'ın dinamiklerini birbirine bağlasak ne olur sorusunun cevabı Weave Networking uygulamasında saklı. Tinder gibi bir tanışma ortamı ve LinkedIn gibi bir profesyonel iş ağının karşımı olan bu sistem, işinizle ilgili diğer profesyonellerle biraraya gelmenize olanak tanıyor. Sizin gibi düşünen dünyanın her yerinden insanla oturup tartışma imkanına sahipsiniz. Bir örnekle pekiştirmek gerekirse, sizin bir girişiminiz olacak ve bunun için parasal kaynağa ihtiyaç duyuyorsunuz. Weave Networking'e gelerek yatırımcılarla tanışabilir ve projeniz için kaynak sağlayabilirsiniz.

İş dünyasının oldukça hoşuna gidecek bu uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz. Henüz geleceği hakkında konuşmak için erken olsa da, kısa zamanda pek çok insanın tercih edeceğini düşünüyorum.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Weave

    Weave, kısa kısa yaşadığınız anları çekerek küçük ama eğlenceli videolar oluşturmanızı sağlayan Android video ve kamera uygulaması.
  • Weave the Line

    Çizgileri sürükleyerek karışık şekilleri oluşturmalısınız.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama