Web Album Generator v.1.8.2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
311 TOPLAM İNDİRME
0.79 MB DOSYA BOYUTU

Resimler üzerinde düzenleme, albüm oluşturma ve sunum hazırlayıp sanal ortamda paylaşabilme gibi her türlü işlemlerinizi yapabileceğiniz resim editörü programı.

Web Album Generator ile İnternet ortamından resim çekebilir, resimlerinizi düzenleyebilir, resimlerinizden çeşitli albumler hazırlayabilir hatta resim albümleriniz ile slayt gösterileri ve sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Üstelik istediğiniz resmin program üzrinde HTML kodunu alabilir ve bu kodu istediğiniz internet sitesine koyabilir ve resimlerinizi ibnternet ortamına taşıma imkanı bulursunuz.

Ayrıca program üzerindeki resimlerinizi albüme eklerken resimlerinizin ad, dosya türü vs. bilgilerini düzenleyebilir ve resimlerinize özel notlar düşebilirsiniz. Resimlerinizin üzerine metin ve resimler ekleyebilirsiniz.

ümit kaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0

    Photo Editor
  • Free QR Barcode Generator

    Resim ve fotoğraflarınızın üzerine kolayca QR kodlarını ekleyebilir ve böylece istediğiniz bilgileri resimlere yerleştirebilirsiniz.
  • digiKam

    digiKam programını kullanarak bilgisayarınızda yer alan fotoğraflarla albüm oluşturabilir, onları düzenlemeye başlayabilirsiniz.
  • Sanduz Studio

    Kendi fotoğraflarınızla albüm, kitap, kartvizit vs. gibi herşeyi yapabilir daha sonra ücretli olarak baskı siparişi verebilirsiniz.
  • Sib Mobile Imager

    Program telefonunuzdaki istediğiniz resimleri bilgisayarınızdan albüm yapmaya imkan sağlayarak bunları geri cep telefonunuza göndermeyi sağlar.
  • PF Image-2 Html v.1.0

    Program ile resimlerinizin boyutunu ayarlayabilir, sağa sola yatırabilir ve istediğiniz düzene sokarak Html kodunu alabilir ve web sitenize koyabilirsiniz.
  • Web Album Maker

    Web Album Maker ile internet siteleri üzerinde yayınlayabileceğiniz fotoğraf albümleri ve slayt gösterileri hazırlayabilirsiniz.
  • The Magical Mouse-over Button Generator 3.10

    The Magical Mouse-over Button Generator, başlık düğmeler için otomatik olarak BMP ve JPEG resim dosyaları oluşturan bir Web tasarım sihirbazıdır.