Web Site Builder

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15,705 TOPLAM İNDİRME

CreationWeb - Web Site Builder kolay adımlarla web sayfası hazırlamanızı sağlayan bir programdır.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.
CreationWeb - Web Site Builder kolay adımlarla web sayfası hazırlamanızı sağlayan bir programdır. Web Site Builder ile istediğiniz tarzda web sitesi hazırlayın. İşiniz içini organizasyonlarınız için, müşterileriniz için. CreationWeb, ile bir kategori seçtikten sonra tasarımı seçin ve içeriğinizi ekleyin. CreationWeb sizin için web sitesinin kodlarını hazırlar.

Deneme sürümü olduğu için indireceğiniz bu programı 15 gün boyunca deneyebilirsiniz. Bu süre zarfında ne yazık ki programın kayıt özelliği kapalı olacaktır. Fakat programdan memnun kalır ve satın almak isterseni bu özelliği ve beraberinde birçok özelliği daha açabilirsiniz. Programın tam sürümünün 98.95 dolara satıldığını da belirtmeden geçmeyelim.

Web Site Builder Business Edition'un Web Site Builder Personal Edition'dan farkı kategorilerinin değişik olmasıdır. Programın içeriği ve sahip olduğu tasarı şablonları aynıdır.
Varsayılan yükleme Personal Edition içindir. Yükleme sayfasında Business ve Studio Edition versiyonlarına ulaşabilirsiniz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pika Website Builder

    Pika Website Builder, herhangi bir kodlama bilgisine sahip olmadan kendi web sitenizi tasarlayabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Ewisoft Website Builder

    Web sayfası yapmak için...
  • A4 Flash Menu Builder 2.16

    Kolayca Flash Menüler Hazırlayabileceğiniz Program.
  • Fast PDF Builder 1.0

    Fast PDF Builder , TXT veya HTML dosyalarınızı çok kolayca PDF ve RTF uzantılı dosyalara çevirebilirsiniz yada PDF ve RTF uzantlıdı dosyalarıda TXT ve HTML uzantılı dosyalar haline dönüştürebilirsiniz bu program sayesinde.
  • Free Site Publisher 2.4.59

    Site Publisher isimli bu kullanıcı dostu program web sitesi sahipleri tarafından edinilmesi gereken araçlar arasında yer alıyor.
  • 1site lite

    web site hazırlamak için
  • 123 Flash Menu

    Web site tasarımları ile uğraşan amatör veya profesyonel kişiler için mükemmel bir flash menü hazırlama programı.
  • Menu Maker v.1.1

    Menu Maker, web site tasarımcıları için vazgeçilemeyecek tarzda dinamik ve çekici menüler oluşturabilen ve size web sayfaya uygun şekilde kodlar sunabilen menü yapım programıdır.