WebSite X5 Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14,318 TOPLAM İNDİRME
77.18 MB DOSYA BOYUTU

Web sitesi tasarımlarınızı en hızlı ve kolay yoldan yapmak için ücretsiz olarak sunulan program, kod düzenlemeleri yapmaya da izin veriyor.

WebSite X5 Free programı web tasarımı yapmak isteyenler ancak pahalı programlar kullanmaktan kaçınanlar içn hazırlanmış ücretsiz ve kullanıcı dostu bir web tasarım programı. Uygulamayı kullanarak web siteleri, bloglar ve diğer servisleri tasarlamak çok kolay olduğu için biraz da HTML ve CSS bilginiz varsa istediğiniz görünümü hemen elde edebilirsiniz.

Ancak kod bilmeyenler bile sorun yaşamayacaklardır ve en kolay yoldan web sitelerini elde edeceklerdir. Bu yönü sayesinde hem profesyoneller hem de amatörler tarafından kullanılabilen program elbette ücretli sürümlerinde çok daha fazla özelliği kullanıcılara sunuyor.

Program ile bir proje hazırladığınızda, o projeye ait tüm dosyalar da beraberinde taşınmaktadır ve böylece sorun yaşamadan web sitenizi depolama alanınıza aktarmanız mümkün. İçerisindeki önizleme motoru sayesinde tasarımlarınızın sonuçlarını da anında görebiliyorsunuz.

Görsel editör ile kod editörü birbiri ile en uyumlu şekilde çalıştığı için, her iki yöntemi birden kullananlar kodlarının bozulması ya da görselliğin bozulması gibi sorunlarla da karşılaşmayacaklardır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WebSite X5

    WebSite X5 'in binden fazla hazır teması arasından size en uygununu seçerek web sitenizi hemen hazır hale getirebilirsiniz.
  • BlueVoda Website Builder 9.1

    Websayfa tasarımı yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı..
  • CoffeeCup Flash Website Search

    Bu program sayesinde web sitenizin içinde flash yardımı ile arama bölümü oluşturmanız çok kolay.
  • CoffeeCup Website Color Schemer

    CoffeeCup Website Color Schemer web tasarımcılarının site tasarlarken ihtiyaç duydukları renk paletini oluşturarak, site içersindeki renk uyumunu sağlayan ve bu renklerin kullanılmasına yardımcı olan bir web tasarım aracıdır.
  • Free Website Submitter

    Free Website Submitter ile web sitelerinizi arama motorlarına otomatik olarak kayıt ettirebilirsiniz.
  • Free Sitemap Creator

    Free Sitemap Creator ile web siteleriniz için oldukça hızlı ve pratik bir şekilde site haritaları oluşturabilirsiniz.
  • Pika Website Builder

    Pika Website Builder, herhangi bir kodlama bilgisine sahip olmadan kendi web sitenizi tasarlayabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • WebSite Auditor

    Web sitesi sahipleri, SEO danışmanlığı yapanlar, blog yazarları kısacası sitesinin arama motorlarındaki durumuyla yakından ilgilenen herkes için etkili araçlar sunan WebSite Auditor, dilediğiniz anahtar kelimelerde ilk sayfalara yükselmenizi