WebSiteSniffer

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,143 TOPLAM İNDİRME
0.2 MB DOSYA BOYUTU

Gezdiğiniz internet sitelerinin anlık olarak bilgisayarınıza indirilip kaydedilmesi için WebSiteSniffer programını kullanabilirsiniz.

WebSiteSniffer programı internet siteleri ve webmasterlık ile uğraşanların kullanışlı bulacakları programlardan birisi. Program temel olarak internette gezinirken ziyaret ettiğiniz web sitelerini bilgisayarınıza indirmeyi ve tüm alınan verileri istediğiniz klasöre kaydetmenizi sağlıyor.

Bunun yanında web sitelerinin ne gibi içeriklerinin kaydedileceğini de seçmenize olanak veren uygulama HTML dosyaları, yazılar, XML dosyaları, CSS dosyaları, ses ve videolar, resimler, scriptler ve flash dosyalarını da filtreleyerek indirmenizi sağlayabiliyor.

Siz gezintinizi yaparken program aynı anda hangi dosyaların indirildiğine dair istatistikleri de tutuyor ve toplam dosya boyutlarını da belirtiyor. Kategorik olarak da istatistikleri tutabilmesi nedeniyle kolay bir şekilde indirdiğiniz internet sitelerinin ne kadar yer kapladığını öğrenebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Web Designer

    Google Web Designer, Google tarafından acemi kullanıcılar ve profesyonel web geliştiriciler için hazırlanan resmi web tasarım programıdır.
  • openElement

    openElement ile web sayfalarınızı organize edebilir ve kolayca web sayfaları oluşturabilirsiniz.
  • Web Page Maker

    Web Page Maker HTML bilmeyen ve web deneyimi olmayan herkesin web sitesi yapabilmesini sağlayan pratik bir yazılımdır. Programın hazır tema ve araçlarını kullanarak web siteleri yapmak ve yönetmek kolaylaşıyor.
  • MoreMotion Web Designer 3

    MoreMotion Web Designer dinamik web sayfalarını XSLT Stylesheet'i olarak üretmek isteyen web profesyonelleri için geliştirilmiş WYSIWYG tarzda güçlü bir editördür...
  • MoreMotion Web Express 3

    MoreMotion Web Express HTML bilgisine sahip olmayan kullanıcıların bile web siteleri ve sayfaları geliştirebilmelrine olanak sağlar. Benzersiz yetenekleri sayesinde mükemmel görünümlü web sayfalarını kolaylıkla tasarlayabilirsiniz.
  • CoffeeCup Web Calendar

    CoffeeCup Web Calendar ile web sitenize şık görünüşlü Flash takvimler ekleyebilirsiniz. Web sitenize eklediğiniz takvimlere özel günler tatil günleri ve tanışma gibi olaylarınızı ekleyebilir, ziyaretçilerinizinde bu bilgilerden faydalanma
  • CoffeeCup Web JukeBox

    CoffeCup Web JukeBox web siteniz için müzik çalar oluşturma programıdır. 20 farklı çeşit müzik çalar tasarımına sahip program tasarlayacağınız bütün web siteler ile uyumludur.
  • Adobe Dreamweaver CC

    Adobe Dreamweaver CC, kod karmaşası içine girmeden kendi web sitelerinizi hazırlayabileceğiniz profesyonel bir web tasarım programıdır.