Whack Your Boss 27

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
415 TOPLAM İNDİRME

Whack Your Boss 27, iş yerinizdeki patronunuzu 27 farklı şekilde dövebileceğiniz bir Android patron dövme ve stres atma oyunu.

Whack Your Boss 27, size kötü davranan, sürekli azarlayan ya da gereksiz yere bağırıp çağıran patronlarınızı delik deşik etmenin 27 farklı yöntemini uygulayabileceğiniz eğlenceli bir Android patron dövme oyunu.

Karikatüristik çizimleri ile ön plana çıkan oyun, kötü patronlar ile birlikte çalışan ve bu nedenle ofiste sürekli gergin ya da kızgın olan çalışanlara yönelik geliştirilmiş ve basit bir yapıya sahip olmasına rağmen son derece eğlenceli.

Oynarken stres atmanızı sağlayacak oyunda patronunuza 27 farklı dövme ve öldürme yöntemi uygulayabiliyorsunuz. Ortalığı kan gölüne çevirebileceğiniz bu oyunda patronu dövdükten sonra gelen rahatlamayı siz de mutlaka hissedeceksiniz. 2.22 TL karşılığında satılmasına rağmen oldukça eğlenceli bulduğum bu oyunda ücret ödemeye değer diye düşünüyorum. Fakat melek gibi bir patrona sahipseniz bu oyun pek size göre değil.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Whack Your Boss: Superhero

    Whack Your Boss: Superhero, patronunu pataklamak isteyen oyuncuları oldukça tatmin edecek bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Whack the Boss

    Whack the Boss mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Whack the Burglars

    Whack the Burglars, evinize giren hırsızları durdurup onları yok etmeniz gereken hem eğlenceli hem de aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Whack Magic 2

    Gizemli maceraların içine atılmak istiyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz.
  • Whack Zombies

    Whack Zombies eğlenceli bir Android oyunudur
  • Whack a Smack‏

    Whack a Smack tüm aile bireyleri tarafından keyifle oynanabilecek bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Endless Boss Fight

    Endless Boss Fight, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz robotlu bir aksiyon oyunudur.
  • Kick the Boss 2

    Patronunuzdan intikam mı almak istiyorsunuz? Android Kick the Boss 2 oyunuyla onu evire çevire döverek asıl patronun kim olduğunu gösterin.